fbpx

Scrie un comentariu

ariesul mv gilau

Criza provocată de virusul SARS-CoV-2 continuă la nivelul fotbalului județean și amator.

Deși în week-end-ul trecut trebuiau să înceapă partidele noului sezon din liga a patra, campionatul a fost amânat pe termen nelimitat.

Cauza a fost acel protocol medical, care obligă cluburile să testeze jucătorii și membrii staff-ului o dată la două săptămâni, lucru imposibil de susținut financiar de către echipele din ligile a patra și a cincea.

„Până nu se relaxează acel protocol nu putem începe. E foarte sever inclusiv pentru echipele din Liga 1. Nu se pomeneşte nimic de amatori sau facilităţi pentru fotbalul de masă. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Echipele s-au înscris, dar nu putem juca. Sunt amenzi uriaşe, dar şi costurile sunt foarte mari”, a declarat Vasile Marc, președintele AJF Cluj pentru cjsport.ro

Deocamdată, la nivelul ligii a patra s-au înscris 12 echipe, însă e posibil să avem un număr de 16 echipe în momentul în care va începe campionatul.

Echipe înscrise: Arieșul Mihai Viteazu, Victoria Viișoara, Unirea Tritenii de Jos, Someșul Dej, CS Florești, Supporter Cluj Napoca, Olimpia Gherla, Unirea Iclod, Vulturul Mintiu Gherlii, Viitorul Cluj, Someșul Gilău, Sporting Apahida.

Cu șanse mari de a se înscrie în viitorul sezon sunt următoarele echipe: Sticla II Arieșul Turda, CFR II Cluj Napoca și Progresul Vlaha.

De asemenea, există posibilitatea ca CSM Câmpia Turzii să se înscrie în campionat, însă clubul are o situație financiară incertă.

Față de sezonul trecut nu vor mai fi în competiție cei de la Viitorul Gârbău.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate