fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

potaissa focsani

Site-ul nostru va transmite mâine, începând cu ora 18:00, partida dintre Potaissa Turda și HRK Gorica, meci care contează pentru manșa tur a primului tur preliminar din cadrul European Handball League.

Este primul meci oficial de handbal la Turda, după o pauză de șase luni cauzată de pandemie de coronavirus.

Înaintea partidei de mâine, antrenorul Potaissei, Horațiu Gal, a declarat: „După șase luni în care am stat în această pauză forțată, iată că suntem în fața primului meci oficial de la Turda. Vestea bună este că avem tot lotul valid. Din păcate, nu am putut să luăm multe informații despre echipa adversă. Era bine dacă aveam și meciuri de pregătire, fiindcă așa este foarte greu să ajungem la nivelul la care ne-am dorit. Sperăm să facem un joc bun și, dacă se poate, să câștigăm la o diferență care să ne ajute să trecem în turul următor.”

Cristi Ghiță, interul dreapta al Potaissei, a declarat: „Ne așteptăm o dublă interesantă cu Gorica, o dublă ciudată, pentru că toți trecem printr-o perioadă neobișnuită. Jucăm fără spectatori, ritmul nu cred că o să fie cel mai bun, pentru că ne-au lipsit mult și meciurile amicale. Ne dorim să începem cu dreptul, pentru că după o pauză de cinci luni ne-am pierdut ritmul, poate și încrederea. Sperăm să ne calificăm pentru a avea încredere în vederea începerii campionatului.”

Partida dintre Potaissa Turda și HRK Gorica va avea loc mâine, începând cu ora 18:00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Bulgaria, formată din Georgi Doychinov și Yulian Goretsov. Delegat EHF va fi Remus Cojocaru (România).

Potaissa Turda – HRK Gorica va fi în direct pe TurdaNews.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate