m install
petlinii
nello construct

Simona Halep a câștigat al 21-lea trofeu din carieră

floris

După șase luni întrerupte pe plan profesional de Corona Virus, Simona Halep reușește să câștige și cel de-al 21-lea titlu în circuitul WTA. Finala turneului organizat la Praga a avut loc duminică, 16 august, iar în finală Simona a jucat cu Elise Mertens, o jucătoare din Belgia care este clasată momentan pe locul 19 mondial, departe de locul pe care îl ocupă Halep, respectiv 2.

6-2, 7-5 a fost scorul meciului, Simona jucând agresiv și cu o viteză de aticipație extraordinară. Până la finala cu Elise Mertens, Simona Halep a trecut de Polona Hercog, Barbora Krejcikova, Magdalena Frech și Irina Begu.

După ce a câștigat, campioana s-a aruncat în râul Vltava, onorându-și astfel pariul făcut cu directorul turneului, David Trunda și putem spune că acest moment o să fie unul pe care nu o să îl uite niciodată.

Jucătoarea a mai anunțat și că nu o să participe la US Open, turneu de Grand Slam care o să fie între 31 august și 13 septembrie în New York. 

Simona Halep a făcut anunțul pe twitter: „După ce am luat în calcul toți factorii și circumstanțele excepționale în care trăim, am decis că nu voi călători la New York pentru a juca la US Open. Mereu am spus că voi pune sănătatea pe prim-plan și, de aceea, prefer să rămân și să mă antrenez în Europa. Știu că organizatorii au muncit serios ca acest eveniment să aibă loc și le doresc succes tuturor celor care participă”. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda