fbpx

Scrie un comentariu

calin budisan

ACS Sticla Arieșul Turda are o nouă conducere începând cu această săptămână, iar președintele clubului este Călin Budișan, fostul oficial al celor de la CS Florești.

Avocat de meserie, Călin Budișan conduce și echipa națională a avocaților, echipă cu prezențe constante între cele mai bune din lume.

TurdaNews a realizat un scurt interviu cu Budișan, pentru a vedea care sunt planurile imediate legate de Sticla Arieșul Turda.

Despre schimbarea antrenorului:

„Doresc continuitate, nu pornesc de la premisa schimbării. Trebuie să găsim un echilibru și să păstrăm tot ce a fost bun. Au fost rezultate bune înainte și cred într-o colaborare sinceră, într-o colaborare care să fie dedicată 100% cauzei noastre. În măsura în care vor fi nevoie de schimbări, cu siguranță le vom face. Costică Olariu va rămâne, e un antrenor profesionist și serios!”

Despre problemele de la copii și juniori:

„Am auzit de disensiunile existente între antrenorii de la copii și juniori, părinți și conducere. Eu încerc să rezolv lucrurile acestea, să realizăm că toți suntem în aceeași barcă și să pornim la drum. Regula de bază rămâne: CEI DIN TURDA VOR FI ÎN PONDEREA CEA MAI MARE, DAR VALOAREA ESTE CEA CARE PRIMEAZĂ! Oricum, niciodată nu vei putea mulțumi toată lumea.”

Despre transferuri:

„Cei din lotul de acum și care au valoare vor rămâne, dar acest lucru îl vom hotărî împreună cu antrenorul. O să vedem care sunt posturile deficitare, unde ar trebui să aducem dubluri pe post. O să facem o listă și o să discutăm atunci. E clar, trebuie o infuzie de valoare, pentru a realiza obiectivul propus.”

Despre obiectivele echipei:

„Obiectivul pentru acest sezon este o clasare mai bună decât în sezonul precedent. Iar obiectivul pe termen mediu-scurt este promovarea în liga secundă. Eu nu am venit aici pentru bani, tot ce vreau e să avem fotbal. Am o pasiune, fotbalul, pe care am îmbinat-o cu o ambiție de a avea rezultate performante.”

Noul președintele de la ACS Sticla Arieșul Turda a încheiat: „Un merit deosebit în dezvoltarea sportului din oraș îl are și primarul Cristian Matei, un om care se implică și care este extrem de pasionat de sport.”

sursă foto: cjsport

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate