fbpx

3 Comentarii

117803198 3508296655856466 6398187477714204147 o

Primarul Cristian Matei a anunțat ”un nou început” pentru fotbalul turdean, în urma Adunării Generale a Asociaților de la clubul de fotbal Sticla Arieșul Turda, care a avut loc azi, la sediul Primăriei.

”Cu această ocazie a fost investit pentru următorii 4 ani noul Consiliu Director al Asociației, avându-l ca președinte pe reputatul avocat Budișan Călin, fost prodecan al Baroului Cluj și conducător al echipelor Someșul Apahida și CS Florești, precum și coordonator, în ultimii 14 ani, al naționalei de fotbal a avocaților.

Noul Consiliu Director are 2 vicepreședinți, în persoana domnilor Sărmășan Marius-Adrian, consilier local, și Oltean Augustin-Cornel. Secretar este profesorul Potora Florin-Tudorel, iar ceilalți membrii sunt directorul executiv Corpodean Alexandru, domnul Podar Artur-Iulian și Roman Ciprian. O echipă managerială competitivă, care va avea ca obiectiv de bază alcătuirea unei echipe de seniori de valoare, în care să se regăsească jucătorii talentați din Turda, alături de alți jucători experimentați ce vor întări lotul echipei noastre.

Un alt obiectiv primordial îl va reprezenta organizarea bazei de tineret și juniori, care pe termen mediu și lung să reprezinte o veritabilă pepinieră pentru echipa de seniori. Atragerea de sponsori privați și conturarea în următorii 2 ani a unui buget apt să permită atacarea promovării în al doilea eșalon al țării precum și o administrare cat mai transparenta a clubului din toate punctele de vedere sunt, de asemenea, obiective țintă ale noii conduceri administrative.

Mult succes tuturor!”, a transmis primarul Cristian Matei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Oana · 22:47 13.08.2020
  Sper sa aiba tinerii din zona mai multe sanse decat au avut (adica ...n-au avut) cu vechea conducere!
  Avem nevoie de oameni cu atitudine ireprosabila. Nu ne dezamagiti!

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ancuta · 13:42 14.08.2020
  Florinel, am înțeles în sfârșit de ce ești pus și pe lista de consilieri!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate