fbpx

 
 
Scrie un comentariu

volei timisoara

CS Volei Turda organizează mâine primul turneu din această perioadă de pandemie.

Nu vor participa și alte echipe, vor fi prezente doar componentele formației turdene, care se vor împărți în șase echipe. Mini-turneul se va desfășura pe terenul de beach-volley din zona Băilor Sărate (la sintetic).

„E perioada în care trebuia să ne pregătim pentru reluarea campionatului. Am luat toate măsurile de siguranță, o să fie un turneu între noi. Vor fi 6 echipe, 3 echipe într-o grupă și vor juca fiecare cu fiecare. La final, locurile 1 din grupă vor juca între ele, la fel și pentru locurile 2 și 3. Vrem să facem turneul în format 2 vs 2, tocmai pentru a păstra distanța. Vrem să vedem care este și nivelul nostru.” a declarat Cristina Pîrv, coordonatoare proiectului voleibalistic de la Turda.

„Avem un plan structurat pe mai multe etape de pregătire și dezvoltare a fetelor, tocmai pentru a putea scoate maxim din perioada asta destul de dificilă, cu virus, restricții etc. Fetele sunt foarte receptive și dornice de volei. Mâine facem turneul acesta pe nisip, ca să vedem în ce stadiu ne aflăm cu pregătirea, să vedem cum se comportă în regim competițional, și noi ca staff, să vedem ce mai avem de pus la punct.” a declarat și preparatorul fizic al formației turdene, Vlad Toma.

Turneul va începe în jurul orei 9:30.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate