fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

reunire ariesul

Astăzi a avut loc primul antrenament al jucătorilor de la Sticla Arieșul Turda, turdenii revenind la antrenamente după o pauză de aproximativ patru luni, cauzată de pandemie de coronavirus.

Antrenorul formației turdene, Constantin Olariu a vorbit despre reunirea lotului, plecări, dar și despre modul în care va decurge pregătirea, în condițiile în care România are tot mai multe cazuri de coronavirus.

„Ne-am întors cu bucurie, că reîncepem o activitate pe care o îndrăgim și pentru care muncim zi de zi. Cred că o să fie în regulă, numai să reușim la bun sfârșit pregătirea, având în vedere situația creată cu această pandemie.” a declarat tehnicianul Turzii, care astăzi își sărbătorește și ziua de naștere.

Despre noutățile din lot:

„Există o singură plecare - Bogdan Varodi, care a renunțat. Acum, este în pregătiri cu noi Zvichi (ACS Florești). Nu știu dacă a și semnat, cred că nu. Și ceilalți jucători vor avea discuții cu cei din conducere, având în vedere că la majoritatea le-au expirat contractele în luna mai. Din ce am vorbit cu jucători, ei și-ar dori să continue.”

Despre partidele amicale din această vară:

„E mai complicat cu amicalele, avem ceva discuții, dar nu știm dacă vom putea juca. Trebuie să respectăm niște reguli, dar vom anunța dacă se va materializa ceva.”

Despre modul în care va decurge pregătirea:

„Nu decidem noi. Noi trebuie să ne conformăm la regulile impuse de autorități și FRF. O să vedem, eu mi-aș dori să putem lucra normal.”

Despre șansele ca acest sezon să fie amânat:

„E greu de răspuns. După cum am văzut, numărul cazurilor crește, e complicat. Nu am avut atâtea cazuri nici în mijlocul pandemie. Ne putem aștepta la orice situație. Ar fi grav să nu se joace nici acest sezon. Cred că s-ar duce de râpă totul. Suntem echipe semi-profesioniste. Ar fi extraordinar să înceapă campionatul, inclusiv cu spectatori.”

Primul meci oficial al noului sezon ar trebui să se dispute la începutul lunii august, în Cupa României.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate