fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

artur podar

La mijlocul lunii iulie sunt programate meciurile din cadrul sferturilor de finală din Cupa României, faza județeană.

Arieșul Mihai Viteazu este una dintre echipele angrenate în competiție, urmând ca pe 18 iulie să evolueze pe terenul celor de la Unirea Iclod.

Tehnicianul celor de la Mihai Viteazu, Artur Podar, este îngrijorat de modul în care se va prezenta echipa sa, în condițiile în care nu au început antrenamentele colective.

„În momentul de față nu putem vorbi de o pregătire de grup, dar noi ținem legătura permanent cu băieții, făcându-le recomandări!” a declarat Podar.

„Ținând cont de evoluția zilnică a numărului de îmbolnăviri, este greu să estimezi o dată exactă când vom putea începe antrenamentele colective. Suntem conectați la tot ceea ce se întâmplă și de îndată ce cadrul legislativ o va permite, vom relua activitatea!” a continuat tehnicianul celor de la Mihai Viteazu.

Referitor la sezonul trecut, dar și obiectivul pentru sezonul 2020-2021, Artur Podar a declarat: „Nu poți face o analiză clară, ținând cont de situația actuală! Am început bine returul sezonului, însă lucrurile au rămas suspendate. Despre sezonul următor, nu pot face nici o previziune, incertitudinea generată la toate nivelurile ne obligă să luăm lucrurile pe rând. E clar că ne dorim să evoluăm, să ajungem tot mai sus, dar ce vom putea face efectiv pentru a atinge performanța, vom stabili punctual la momentul la care vom avea ceva palpabil ca și cadru de desfășurare a activității fotbalistice.”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate