fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

csmct reluareantrenament

Pentru desfasurarea activitatii fotbalistice din tara, Guvernul Romaniei a stabilit noi norme de siguranta care vor fi valabile si puse in aplicare, incepand cu 1 iulie 2020. Astfel, s-a decis ca organizarea antrenamentelor si cantonamentelor colective sa se faca in grupuri de maxim 10 sportivi, atat la ligile inferioare cat si pentru cele de amatori, urmand ca acestea sa se faca cu respectarea conditiilor stabilite prin ordin comun al ministrului Tineretului si Sportului si ministrul Sanatatii.

Iata cateva conditii stabilite in ordinul stabilit de Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii:

- orice antrenament trebuie sa fie precedat de o procedura de autoevaluare. Persoanele care prezinta unul sau mai multe dintre aceste simptome (simptomele specifice infectării cu virus) sau l-au prezentat in ultimile doua saptamani trebuie sa urmeze procedurile descrise de autoritatile sanitare.

 - deplasarea catre si de la locul de desfasurare a antrenamentului trebuie sa se faca respectand toate masurile de protectie dispuse de autoritati.

- igienizarea mainilor este obligatorie inainte si dupa antrenament.

- in timpul antrenamentului, igienizarea mainilor se va face ori de cate ori este posibil, in momentele de pauza. Atunci cand este posibil, dar cel putin o data la 15 minute, mingea si/sau celelalte materiale sportive care sunt folosite de mai mult de un sportiv vor fi igienizate cu substante dezinfectante avizate.

- materialele sportive vor fi dezinfectate cu atentie dupa folosire.

- echipamentul folosit in timpul antrenamentului trebuie pus direct intr-o punga de plastic inchisa ermetic, urmand ca dupa aceea sa fie spalat/curatat la o temperatura de minimum 80 grade Celsius.

Comisia Medicala a FRF a elaborat Protocolul pentru reluarea antrenamentelor, Protocolul pentru reluarea competitiilor si Protocolul pentru redeschiderea bazelor sportive si reluarea antrenamentelor colective pentru copii si juniori, aceste protocoale fiind rezultatul obtinut in urma consultarilor avute cu Ministerul Sanatatii,Ministerul Tineretului si Sportului si Institutul National de Sanatate Publica.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate