fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

FB IMG 1593453526935

Veste buna pentru cei mai tineri sportivi, care incepand de astazi, 29 iunie, isi pot relua activitatile sportive in cadrul unitatilor de invatamant, ale cluburilor sportive scolare si liceelor cu program sportiv, dar si sa participe la competitii sportive oficiale.

Decizia a fost luata dupa intalnirea avuta intre ministrul Tineretului si Sportului, domnul Ionut Stroe si ministrul Educatiei si Cercetarii, doamna Monica Anisie, cei doi stabilind ca activitatile sportive respective sa se reia cu respectarea prevederilor Ordinului comun dintre Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii 619/1077 din data de 12.06.2020.

Pe langa cei doi ministri, la intalnire au mai participat si reprezentantii federatiilor sportive (sporturi de echipe), respectiv Gheorghe Visan-presedintele FRV, Alin Petrache-presedintele FRR si Alexandru Dedu-presedintele FRH.

Acum fiind rezolvata problema reluari activitatilor sportive la nivel de copii si juniori, ramane de vazut cand Ministerul Tineretului si Sportului va lua o decizie in ceea ce priveste reluarea pregatirilor la seniori, in cadrul cluburilor sportive.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator