fbpx
Scrie un comentariu

kart darius

Talentatul Darius Babaioana a participat și in acest an la Campionatul National de Karting, ieșind invingător în prima etapă. Locul întâi pe podiumul competiției a fost ocupat de turdeanul Darius, un copil excepțional.

Fără o echipă, nu poți face performanță! Fără sponsori, misiunea e grea! Mulțumim unor oameni minunați, care îl susțin pe Darius Babaioana! Locul 1 li se datorează și lor, oamenilor de suflet! Mulțumim :Dragoș Gulie, Dichiara Buno, Gulstar Racing, Transkart Racing, Sergiu Trans Agregate, Lămurean Trans și Nora Ly Agroserv! ” a scris Anca Babaioana într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: 

TURDA TV: Karting - Darius Babaioana (Transkart Racing Turda) va concura la vârsta 12-14 ani, deși are doar 11 ani!

La clasa Junior sunt motoare mai puternice, de 125 cmc, viteza maximă pe linie dreaptă putând ajunge la 140 km/h.

”Mă simt foarte pregătit, am mers foarte bine la antrenamente și sunt foarte încrezător în mine în acest sezon. Această pauză a fost foarte grea, pentru că nu am putut să fac antrenament fizic afară și acest lucru contează foarte mult! Și, mai ales, nu m-am putut antrena cu kartul. Am trecut de la o categorie la alta și tocmai acest lucru îl face și mai greu pentru că am fost în carantină. Este o diferență foarte mare între Mini, categoria trecută, și Junior, categoria actuală”, spunea Darius Babaioana, pilotul de la Transkart Racing Turda, înaintea debutului noului sezon.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator