fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sala dans

Clubul de Dans Sportiv POTAISSA  Turda vă informează că începând din 1 IULIE  se reiau cursurile de DANS pentru COPII, SPORTIVI și ADULȚI, dar și cursuri pentru DANSUL MIRILOR. Prezența la ore va fi posibilă în urma unei programări telefonice, la tel: 0747074306 și cu respectarea regulilor impuse de MTS și MS.

Începând cu 15 IUNIE deschidem sala de petreceri private Colțul VESEL destinată  copiilor, tinerilor dar și familiilor, cu respectarea tuturor normelor în vigoare și cu asigurarea curățeniei și dezinfecției conform DSP, MS.

Vă așteptăm !

În perioada pandemiei am organizat cursuri online cu participare voluntară a tuturor celor implicați direct sau invitați pentru a ajuta la menținerea sănătății fizice, cât și a moralului sportivilor, printre aceștia fiind ANDRA PĂCURAR - CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ ADULȚI, secțiunea latino, 2020, EMANUEL JEBELEANU - antrenor și arbitru internațional TIMIȘOARA, VASILE CONSTANTIN - antrenor și arbitru internațional BUCUREȘTI.

Cu ajutorul părinților am reușit să strângem fonduri pentru a putea achita chiria sălilor, cât și utilitățile aferente, care chiar dacă nu au fost suficiente, au fost binevenite.

Vrem să urăm SUCCES sportivilor, dar și elevilor care vor avea examene în perioada următoare, iar celorlalți copii vacanță plăcută !

Vrem să mulțumim în mod special părinților care în această perioadă au fost alături de Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda !

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate