fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

antrenament copii

Intr-o videoconferinta avuta cu sefii Centrelor de Copii si Juniori din Romania, presedintele FRF Razvan Burleanu, i-a anuntat pe acestia ca pot relua antrenamentele cu tinerii fotbalisti, incepand cu data de 15 iunie.

Presedintele FRF a tinut sa puncteze asupra faptului ca reluarea antrenamentelor se va face cu respectarea unor masuri stricte de protectie sanitara, care vor fi cuprinse intr-un protocol elaborat intre M.T.S. si Ministerul Sanatatii.

Una din masurile care se va impune la sosirea copiilor la antrenamente este de monitorizare a temperaturii, iar copii pot sa se prezinte doar dupa ce parintii vor complecta o declaratie pe propria raspundere.

O alta masura prevede ca vestiarele nu vor putea fi folosite, iar copiii vor veni la antrenamente echipati direct, iar la plecare vor pleca spre casa tot in echipamentul de antrenament. Pe terenul de antrenament vor avea acces maxim 10 persoane, urmand ca restul persoanelor implicate si parintii sa ramana in afara bazei de antrenament, pe tot parcursul desfasurarii antrenamentului.

In final, Razvan Burleanu a mentionat ca meciurile amicale si turneele pentru copii vor putea fi organizate dupa data de 15 iulie, iar partidele oficiale se vor juca dupa data de 1 august 2020.

sursa foto: site F.R.F.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator