fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

liga4 csmct

Conform unui articol prezent pe publicatia "Prosport", marti a avut loc o noua videoconferinta intre reprezentantii federatiei, a presedintelui FRF Razvan Burleanu si presedintii AJF-urilor din tara, in urma caruia s-a discutat despre un protocol propus de Federatia Romana de Fotbal catre M.T.S., pentru organizarea competitiilor la nivel judetean.

Protocolul prezentat de reprezentantii federatiei prevedea un program mai relaxat pentru reluarea antrenamentelor si a partidelor, iar in cazul in care acesta va fi acceptat de catre Ministerul Tineretului si Sportului ar urma sa intre in vigoare incepand cu data de 15 iunie.

Un alt punct important ce s-a discutat a fost acela de a avea spectatori "rarefiati" la meciuri si de a se renunta la testarea PCR, deoarece la acest nivel fotbalul este amator, iar jucatorii si reprezentantii echipelor sunt in contact cu alte persoane la locurile de munca pe care le au sau in alte ipostaze.

Cel mai important punct dezbatut a fost cel in care federatia a cerut Asociatiilor Judetene de Fotbal sa anunte pana la data de 27 iulie campioanele din fiecare judet, deoarece in perioada 1-9 august se va disputa barajele pentru promovarea in Liga 3, in locatii ce vor fi anuntate ulterior.

Termenul initial anuntat de catre F.R.F. a fost pentru data de 1 august.

De asemenea pentru data de 5 august s-a stabilit termenul limita in care trebuie anuntate formatiile care vor reprezenta fiecare judet in faza nationala a Cupei Romaniei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate