fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

ariesul cfr

Din sezonul 2019-2020 al ligii a patra se vor mai desfășura doar trei partide, cele care vor decide ce echipă va reprezenta Clujul la turneul de promovare în liga a treia. De asemenea, se vor mai disputa și partidele Cupei României (faza județeană), competiție care a ajuns la faza sferturilor de finală.

Din păcate, nicio echipă din zona Turzii nu este implicată în lupta pentru promovare, cele trei echipe fiind: Someșul Dej, CS Florești și Supporter 2.0 Cluj Napoca.

Totuși, din sezonul 2020-2021 este posibil ca numărul echipelor din zona Turzii să crească.

Toate cele patru echipe care au evoluat în sezonul trecut (din zona noastră) vor continua în liga a patra. TurdaNews vă va ține la curent cu toate noutățile de la cele patru echipe: CSM Câmpia Turzii, Arieșul Mihai Viteazu, Unirea Tritenii de Jos și Victoria Viișoara.

Există posibilitatea să avem încă două echipe care să reprezinte zona Turda-Câmpia Turzii în liga a patra.

Una dintre echipele care aproape sigur se va înscrie în liga a patra este Viitorul Sopor. Așadar, comuna Frata va avea, din nou, o echipă în liga a patra, după un singur sezon de absență. Trebuie menționat faptul că echipa care se va înscrie în liga a patra în sezonul viitor este alta decât cea care a participat în sezonul 2018-2019.

Există posibilitatea ca și Minerul Iara să fie prezentă la startul ligii a patra. Totul depinde dacă bugetul echipe din Iara va permite alcătuirea unei echipe care să se claseze în prima jumătate a clasamentului.

„Noi ne dorim să evoluăm în liga a patra, ținând cont că Minerul Iara este una dintre echipele cu tradiție în fotbalul județean. Dar, ne dorim acest lucru în ideea în care reușim să facem și performanță, nu doar să fim în trecere prin competiție.” a declarat Răzvan Nădășan, antrenorul formației Minerul Iara.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate