fbpx

 
 
Scrie un comentariu

flaviu sasaeac

Președintele clubului de handbal AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, a vorbit despre sezonul recent încheiat, dar și despre stagiunea precedentă, unde Potaissa Turda va evolua în a doua competiție europeană ca valoare, European Handball League.

Legat de decizia de a închide acest sezon în acest punct, președintele turdean a declarat: „Cred că e decizia care se impunea în situația dată pentru că nu puteam încheia acest sezon în luna iunie. Nu puteam să afectăm și sezonul viitor, e destul că acesta a fost afectat atât de grav.”

„A fost cel mai bun an, din punct de vedere al evoluției în campionat. După Dinamo, care s-a detașat prin valoarea lotului și rezultatele din acest sezon, Potaissa Turda este echipa care urma în clasament, conform valorii și a ceea ce a demonstrat pe teren în acest an. Din păcate, se termină acest campionat fără decernarea medaliilor, ar fi fost cele mai de preț medalii obținute în Liga Zimbrilor, dar locul 2 e al nostru și ne permite să mergem în a doua competiției europeană, European Handball League.” a declarat Sâsâeac cu privire la sezonul recent încheiat

DESPRE PARTICIPAREA ÎN EUROPEAN HANDBALL LEAGUE

„Am mai participat de două ori în Cupa EHF (n.r. competiție redenumită European Handball League), o dată am ajuns până în play-off, unde am fost eliminați de vice-campioana Croației, pe care am învins-o la Turda. În precedenta participare în competiție ne-a eliminat FC Porto, o echipă de topul Ligii Campionilor, lucru demonstrat în sezonul imediat următor, când a învins-o inclusiv pe Kiel, în deplasare. Cred că anul acesta, valoarea lotului, omogenitatea lui și experiența pe care am dobândit-o în cinci participări în cupele europene, ne permit să sperăm la mai mult și să încercăm să ne măsurăm forțele cu echipele tari din Europa. Vom încercă să ne mobilizăm, așa cum a demonstrat-o Dinamo pentru România, în cupele europene.”

TURDA VA AVEA REUNIREA LOTULUI PE 3 IULIE

”Noi imediat ce am aflat de decizia de închidere a campionatului, ne-am pregătit programul de vară. Băieții vor face pregătire individuală, fiecare la domiciliul lui. În 3 iulie este reunirea lotului, moment până la care, sperăm să fie permis accesul în sală și desfășurarea în condiții normale a activității sportive. Jucătorii accidentați, care au fost operați, sunt toți pe cale să revină și sperăm ca la momentul reunirii să fim cu lotul complet.”

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate