fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dobele potaissa 1

Pe data de 18 mai este programată ședința CA al FRH, în care se va hotărî cu exactitate care va fi modul în care se va încheia acest sezon.

Din punct de vedere al clasamentului, Potaissa Turda este una dintre cele mai „liniștite” echipe, turdenii urmând să termine pe locul 2, în proporție de 99,99%, chiar dacă se vor juca toate partidele.

Turdenii sunt aproape siguri de participare în sezonul viitor în grupele Europa Handball League (fosta EHF). În grupele EHL vor intra, direct 12 echipe, alte 12 urmând să ajungă acolo, ca urmare a calificărilor.

Dintre aceste 12 locuri care asigură direct participarea în grupe, un loc îi revine națiunii cu cele mai bune rezultate în Challenge Cup (care va deveni EHF Cup). „Locul este rezervat echipei din națiunea care a câștigat de cele mai multe ori trofeul în ultimii 3 ani. Acest sezon nu s-a încheiat, iar în anii precedenți au câștigat Potaissa Turda și CSM București. Automat locul îi revine României, iar de acest lucru va beneficia Potaissa Turda, având și un punctaj mai bun pe ultimii 3 ani (în cazul în care se va ține cont de acest criteriu, având și o finală), dar va termina și pe locul 2 în acest sezon, pe plan intern.”, titrează ProSport.

De asemenea, Potaissa Turda poate beneficia și de faptul că era echipa cu cel mai bun coeficient, dintre cele care au rămas în Challenge Cup în acest sezon.

sursă foto: Mihaela Bobar/Action Foto

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate