fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ariesulmv somesul

Sezonul 2019-2020 al ligii a patra (zona Cluj) și al ligilor a cincea (cele cinci zone ale județului) va fi suspendat definitiv.

Cum la acest nivel nu se pune problema de echipe retrogradate, situația este una destul de simplă.

Problema apare la echipa care va reprezenta județul Cluj la barajul de promovare din liga a patra în liga a treia.

În acest moment, sunt trei echipe care ar fi avut șanse reale ca să câștige campionatul. După 15 etape disputate în liga a patra, clasamentul este condus de Someșul Dej (40p). Podiumul este completat de ACS Florești (38p) și Supporter 2.0 (37p).

Conform surselor noastre, AJF-ul ar urma să anunțe disputarea unui mini-campionat între cele trei echipe, fiecare cu fiecare, pe un teren neutru, iar câștigătoarea să reprezinte județul Cluj la baraj. Această variantă a fost confirmată și de un oficial AJF. Rămâne de văzut dacă echipelor vor intra în acest mini-campionat cu punctele câștigate până acum, dacă vor fi înjumătățite sau dacă vor intra cu 0 puncte.

În cazul în care mini-campionatul se va desfășura în zona Turzii (Turda, Câmpia Turzii, Mihai Viteazu sau Viișoara), TurdaNews va transmite în direct toate cele trei partide.

Mini-campionatul se va desfășura undeva în luna iulie (data nu a fost stabilită cu exactitate). Barajul de promovare în liga a treia (unde campioana județului Cluj se va duela cu alte două echipe din alte județe) este programat la începutul lunii august.

Echipele din zona Turzii, dacă informațiile noastre vor deveni și oficiale, și acest sezon va fi suspendat definitiv, se vor clasa pe următoarele locuri: Arieșul Mihai Viteazu (locul 7), Victoria Viișoara (locul 9), CSM Câmpia Turzii (locul 10) și Unirea Tritenii de Jos (locul 12).

În liga a cincea (zona Câmpia Turzii), clasamentul este condus de Minerul Iara și Spicul Luna, ambele echipe având 30 de puncte (avantajată de golaveraj este Minerul Iara). Echipa dezavantajată de această decizie ar fi Progresul Boian, echipă care a acumulat 28 de puncte, dar are un meci mai puțin.

De asemenea, meciurile din Cupa României, faza județeană, au fost mutate în luna iulie. Competiția a ajuns în faza sferturilor de finală, duelurile fiind următoarele: Sporting Apahida – Someșul Dej, Unirea Iclod – Arieșul Mihai Viteazu, Someșul Gilău – CSM Câmpia Turzii și Viitorul Poieni – Vulturul Mintiu Gherlii.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate