fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dans sportiv

În prima lună nu am facut nimic, am așteptat să vedem ce se întâmplă, dar din păcate, perioada s-a prelungit, așa că după Sărbătorile Pascale am hotărât, datorită dorinței unor părinți ai sportivilor, să reluăm activitatea online.

Activitatea noastră și a celor invitați să participe la partea de pregătire fizică, psihică, teoretică sau practică este de tip voluntariat. Sportivii au parte de ore de pregătire fizică, stretching și yoga, zumba, dans sportiv și dans de societate cu noi, antrenorii clubului, cât și cu invitații noștri.

Printre ei se numară OANA MIRON, care dansează în Germania pentru Federația Germană de Dans Sportiv, dar și RAREȘ COJOC - CAMPION NAȚIONAL de 18 ori la secțiunea standard și locul 13 în WORLD RANKING MONDIAL din 1.835 de perechi din toată lumea, care a venit cu un suport motivațional pentru sportivi.

Toți banii care provin din donația facută de părinți sunt folosiți pentru achitarea chiriei si a utilitatilor salii de dans, noi neavand o alta posibilitate de a ne antrena. In dansul sportiv ai nevoie de o sala mare, cu oglinzi si parchet, si nu cred ca exista in Turda o alta sala potrivita pentru a practica acest sport in care sa ne mutam in caz ca va trebui sa renuntam la cea pe care o avem acum.

Multumim parintilor care au inteles ca aceste ore online ne vor ajuta sa salvam sala si speram ca vor fi si altii care se vor gandi cum sa ne ajute sa iesim din acest impas.

Din 15 mai noi nu vom putea intra in sala, dar speram sa o facem dupa data de 12 iunie, cand vor intra copiii in vacanta, la inceput cu ore private (2 persoane si antrenorul), respectand astfel reglementarile actuale. Cele 2 sali au toate conditiile necesare pentru a ne relua activitatea, salile si vestiarele au fost renovate in 2019 si modernizate.

Vom relua si orele pentru adulti, cat si cele pentru miri, chiar daca multi dintre ei si-au amanat evenimentele pentru anul viitor.

Speram ca in viitorul apropiat cineva se va gandi si la noi !

Va multumim !

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate