fbpx

Icon Scrie un comentariu

IMG 20200508 WA0005

Suprafața de joc a terenului din incinta cochetei baze sportive din comuna Viișoara arată, incepand de astăzi, extraordinar.

Având în vedere că la fel ca in celelalte ligi, competiția Ligii a 4-a este oprită, in urmă cu 3 săptămâni pe terenul de fotbal au fost demarate o serie de lucrări care au vizat îmbunătățirea și intreținerea gazonului.

Lucrările au fost executate de antrenorul formației viisorene, Gabriel Mocean, împreună cu administratorul bazei sportive, Câmpean Marius si Berar Emil, sub atenta îndrumare a primarului comunei Viisoara, ing. Ioan Roman.

Astfel pe întreaga suprafață de joc s-a efectuat o supraînsămanțare, la care s-au folosit circa 100 kg de sămânță și 38 tone de nisip cu granulația de 0,3.

De asemenea s-au efectuat lucrări de împrejmuire a bazei sportive cu gard viu pe o porțiune de 200 metri.

Pentru prima dată de la debutul acestor operațiuni, astăzi s-a tuns pentru prima oară gazonul și s-au instalat aspersoare cu care s-a udat iarba.

Costurile acestor lucrări au fost suportate în totalitate de Primăria Comunei Viișoara.

Chiar dacă nu se știe nimic exact despre reluarea competiției în ediția 2019-2020, jucătorii formației AS Victoria Viișoara, la reîntoarcere, vor beneficia de un teren de joc cu o suprafață excelentă. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator