fbpx

Icon Scrie un comentariu

sticla ariesul turda cfr cluj 2

La nivelul Federației Române de Fotbal există un scenariu, pentru Liga 3, care vizează ”înghețarea” campionatului, variantă susținută de multe cluburi din acest eșalon. În Liga 2 ar urma să promoveze ocupanta locului 1 (în seria noastră fiind ACS Comuna Recea), iar de retrogradat nu va retrograda nimeni!

”Sursele ProSport afirmă că aproape toate cluburile din acest eșalon vor „înghețarea” campionatului, excepții fiind puține, printre care și ”FC U” Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, liderul Seriei a 4-a. Cei de la FRF le-ar fi cerut deja tuturor echielor să anunțe în scris exact ce probleme au și dacă doleanța este de a stopa competiția.

De asemenea, cei de la FRF intenționează ca, la Liga 3, dacă acest sezon nu se va mai desfășura, să promoveze toate echipele aflate acum pe primul loc, însă, spre exemplu în Seria 3, Progresul Spartac și CSM Slatina, aflate la egalitate de puncte pe primele două locuri, cu bucureștenii având golaverajul mai bun, să joace baraj între ele, iar câștigătoarea să urce în Liga 2. Ar urca, astfel, Aerostar Bacău (Seria 1), Unirea Slobozia (Seria 2), U Craiova 1948 SA (Seria 4) și Fotbal Comuna Recea (Seria 5).

Apoi, din Liga 3 ar urma să nu retrogradeze nicio formație, s-ar completa și cu nou-promovare din Liga 4, dorința fiind de a se alcătui o nouă serie cu scopul de a reduce distanțele extrem de mari – costurile unei deplasări la acest nivel fiind peste posibilitățile multor cluburi. Spre exemplu ruta Craiova – Arad.”, menționează siteul Liga2.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator