fbpx

Icon Scrie un comentariu

ghita precautii

Criza coronavirusului a afectat toate domeniile, sportul fiind una dintre cele mai afectate ramuri.

Jucătorul Potaissei Turda, Cristian Ghiță a vorbit despre modul în care se pregătește în această perioadă, într-un scurt interviu pentru pagina de facebook a clubului turdean.

Cum te protejezi de coronavirus?

Cristi Ghiță: Încerc să ascult sfaturile primite din sursele oficiale, să mă expun cât mai puțin altor persoane și să ies cât mai rar din casă. E foarte important să stăm în casă în această perioadă ca să ne putem relua viețile de zi cu zi cât mai curând.

Cum te menții în formă?

Cristi Ghiță: Încerc să nu las treacă o zi fără să mă antrenez. Exerciții în casă și o data la trei zile ieșeam la o alergare pe malul Arieșului unde expunerea e minimă.

Recomandă câteva filme/seriale la care te uiți!

Cristi Ghiță: Un film pe care îl recomand tuturor și ne arată puțin din cum ar putea arăta viitorul daca nu respectăm natura: Ready player one.

Transmite un mesaj pentru suporterii handbalului turdean!

Cristi Ghiță: Cel mai important e să fim conștienți de situația actuală și să respectăm pe cât posibil regulile de izolare și igienă, să ne bucurăm pe timpul petrecut cu familiile noastre și așa cum omenirea a trecut peste toate momentele dificile din istorie, o să o facem și de data asta și o să ne reîntâlnim cu forțe proaspete în sală să ne bucurăm de handbal.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator