fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

potaissa dinamo

Dinamo București s-a impus în această seară, scor 44-29, în fața Potaissei Turda, într-un meci care a contat pentru etapa a XXIII-a, din Liga Zimbrilor.

Turdenii au deplasat la București un lot format, în mare majoritate, doar din juniori din pepiniera proprie, mulți dintre ei fiind debutanți în Liga Zimbrilor. Singurii de la echipa mare care au evoluat la București au fost Dragoș Fleșer, Daniel Pop, Alexandru Ghivil, Teodor Pințoiu și Andrei Totoi, primii patru fiind și ei formați la centrul de copii și juniori.

Problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment, pentru Horațiu Gal fiind mult mai important să vadă potențialul tinerilor jucători, care ar putea evolua la echipa mare începând din sezonul viitor.

Potaissa Turda ar trebui să evolueze sâmbătă (18:00), contra celor de la CSM Făgăraș, în sala „Gheorghe Barițiu”. Totuși, după ce campionatele naționale de fotbal, volei și baschet au fost întrerupte datorită pandemiei de coronavirus, nu ar fi o surpriză ca și campionatul de handbal să fie întrerupt.

DINAMO BUCUREȘTI – POTAISSA TURDA 44-29 (18-9)

Potaissa Turda: Pințoiu (8 goluri), C.Ghivil (7), A.Ghivil (5), Drăgoi (4), D.Pop (4), Bocoș (1).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator