fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

viisoara triteni

Derby-ul local dintre Victoria Viișoara și Unirea Triteni s-a încheiat nedecis, 1-1, după ce Lingurar a marcat pentru gazde în repriza secundă, iar oaspeții au egalat în finalul meciului, dintr-un penalty transformat de Sebastian Costin.

Confruntarea dintre cele două echipe s-a desfășurat pe un teren destul de greu, din cauza ploilor căzute în ultimele zile.

Gazdele au ratat mai multe ocazii de gol, unele dintre ele chiar în poziție de ”unu la unu” cu portarul advers.

Victoria Viișoara: Fekete- Tritean, Sașa, Mocan, Todoran, Lingurat, Galea, Soancă, Varga O., Puczi și Moldovan. Au mai intrat: Varga D., Mureșan, Herțeg. Antrenor: Gabriel Mocean.

Unirea Triteni: Cecalasan – Voivod, Sasa, Gal, Barbos, Bogatean, Podariu, Chiorean, Apa, Moldovan, Deiac. Au mai intrat: Rafai, Paven, Costin Antrenor: Sașa Liviu.

„Totdeauna primul meci este cel mai greu. Ne-am jucat cu ocaziile rătând nepermis de mult, iar fotbalul ne-a pedepsit. Felicit echipa Unirea Triteni pentru rezultat”, a spus antrenorul gazdelor, Gabriel Mocean, citat de Ziarul 21.

”E un început bun, am reușit și astăzi să scoatem un rezultat echitabil. Binențeles, cum am spus-o și la finalul turului, așteptăm să vină pauza pentru că era o presiune destul de mare pe echipă din cauza rezultatelor. Mă bucur că băieții care au venit s-au integrat foarte bine și acest lucru se vede în jocul nostru. Din teren s-a văzut un meci strâns, cu două echipe care își doreau victoria și care erau foarte reținute să iasă la joc. Am avut un joc solid, ne-am făcut treaba foarte bine, și pentru asta vreau să îi felicit pe toți pentru efort.”, a spus antrenorul oaspeților, Silviu Sașa, pentru sursa citată.

Foto: Ziarul 21.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator