fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

potaissa calarasi

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 17:00, contra celor de la Dunărea Călărași, într-o partidă restantă ce contează pentru etapa a XVII-a, din Liga Zimbrilor.

Meciul trebuia să se desfășoare acum două săptămâni, însă a fost amânat, datorită partidei pe care Turda urma să o desfășoare la Berna.

Înaintea meciului de mâine, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, ne-a declarat: „Avem o perioadă foarte încărcată, meciuri din trei în trei zile. Ne bucurăm că am trecut de Berna, bineînțeles că au rămas și urme, avem câțiva jucători care sunt puțin accidentați. Meciul cu Dunărea nu va fi deloc ușor, au demonstrat în ultimele meciuri că sunt o echipă puternică. Sperăm să câștigăm cele trei puncte, avem mare nevoie de ele ca să rămânem acolo sus în clasament.”

În meciul tur, disputat la Călărași, Dunărea s-a impus, scor 30-21.

Înainte de startul meciului și la pauză, spectatorii își pot achiziționa bilete pentru meciul de duminică, când Potaissa va primi vizita celor de la CSM Bacău.

Partida de mâine va fi arbitrată de Robert Harabagiu și Silviu Stănescu, ambii din Moreni. Observator din partea FRH va fi Viorel Ciucan (București).

Potaissa Turda – Dunărea Călărași va fi în direct pe TVR 2, mâine, începând cu ora 17:00.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator