fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

mutu retragere

Fabio Cannavaro și fratele său, Paolo, vin la Sports Festival pentru a fi alături de prietenul lor, Adrian Mutu. Ei vor juca la meciul de retragere al marelui fotbalist român, pe stadionul Cluj Arena, alături de alte nume mari precum Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso și Sébastien Frey.

Fabio Cannavaro, fostul coleg al lui Adrian Mutu de la Juventus, este unul dintre cei mai mari fotbaliști internaționali. În 2006, el a primit Balonul de Aur, cea mai importantă distincție din lumea fotbalului. În plus, Fabio a fost singurul fundaș care a câștigat premiul în acel deceniu și al treilea din toate timpurile după Franz Beckenbauer și Matthias Sammer. După victoria istorică a Italiei din 2006, la Cupa Mondială, el a fost denumit de suporteri “Il Muro di Berlino” datorită performanțelor sale defensive.

Fotbalistul italian a jucat la Parma timp de șapte sezoane. În 2002, s-a mutat la Inter, iar în 2004 la Juventus. A jucat mai bine de trei ani la Real Madrid, iar la final, pentru echipa Al Ahli din Dubai. În total, el a reprezentat Italia la patru Cupe Mondiale, două Campionate Europene UEFA, la Jocurile Olimpice de vară din 1996 și la Cupa Confederațiilor FIFA din 2009.

Paolo Cannavaro și-a început cariera la Napoli, iar în 1999 s-a transferat la Parma, unde a jucat timp de șapte sezoane, alături de fratele său mai mare, Fabio. În 2006 a revenit la Napoli. A ajuns în scurt timp căpitan al echipei și a ajutat la renașterea clubului. A ajutat echipa să se califice pentru Cupa UEFA din 2008, să câștige un loc în Liga Campionilor în 2011 și titlul Coppa Italia în 2012, prima victorie a clubului în peste 20 de ani. În 2014, Paolo s-a mutat la Sassuolo de unde s-a retras din activitatea de sportiv trei ani mai târziu.

Mai sunt doar patru luni până la meciul amical care va marca retragerea din activitate a lui Adrian Mutu. Partida care va aduce pe același teren prieteni și foști coechipieri de renume ai fotbalistului român, va avea loc în cadrul ediției Sports Festival din acest an, în 13 iunie, pe stadionul Cluj Arena. Biletele pentru meciul Team Romania vs. World Stars sunt disponibile pe www.sportsfestival.com și www.entertix.ro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate