m install
petlinii
nello construct

Fotbal: Victorie pentru Arieșul Turda în duelul cu Gloria Bistrița (Video)

floris

Arieșul Turda s-a impus astăzi, scor 2-1, în fața celor de la Gloria Bistrița, în cel de-al patrulea meci amical din această iarnă.

Bistrițenii au deschis scorul în minutul 24, cu un șut de la marginea careului mare, la colțul lung. După golul primit, jucătorii antrenați de Constantin Olariu au început să forțeze însă nu au reușit să restabilească egalitatea, deși au avut numeroase ocazii. Varodi, Florin Dan sau Cobârzan n-au reușit să îl învingă pe portarul celor de la Gloria, deși au avut situații bune de gol.

Bistrița a ratat o ocazie mare să urce scorul la 2-0, însă șutul din 6m al atacantului Gloriei a trecut pe lângă poartă. Ultima ocazie a reprizei (care a durat 55 de minute) a aparținut tot Gloriei, însă Ursu a avut o intervenție excelentă.

Ititesc a reușit să restabilească egalitatea (min 55), după ce a primit o mingea în adâncime și a trimis mingea pe lângă portarul advers.

Gloria a replicat rapid, însă șutul trimis de un jucător bistrițean a lovit doar plasa laterală.

În minutul 74, același Ititesc a primit o mingea în adâncime, a preluat pe direcția de alergare și a reușit să îl învingă pe portarul Gloriei.

Până la finalul meciului, nu au mai fost ocazii importante de gol.

S-a terminat 2-1 și cele două echipe se vor întâlni, din nou, săptămâna viitoare, tot pe terenul sintetic din comuna Iclod.

ARIEȘUL TURDA – GLORIA BISTRIȚA 2-1 (0-1)

Arieșul Turda: Ursu – Chiș, Cocoară, Sălăgean, Marcu, Savu, Cimpoeșu, Fl. Dan, Cobârzan, Varodi, Lemnaru. Au mai evoluat: Pop, Indreica, Salcău, Vescan, Ititesc, Tothăzan, Bria, Porim.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: