fbpx

Icon Scrie un comentariu

craiova csmct

În etapa intermediara jucata in această seară in Divizia A1, la volei masculin, formația CSM Câmpia Turzii a cedat cu scorul 0-3 (23-25; 14-25; 17-25), la Craiova, cu echipa locală SCMU.

Cu toate ca au intalnit un adversar puternic, voleibalistii CSM-ului au ținut aproape in primul set, până la scorul de 22-22, dar experienta echipei craiovene si-a spus cuvantul in final, aceștia adjudecandu-si setul cu scorul de 25-23.

În următoarele două seturi echipa CSM-ului a scăzut putin din turatie, iar formația din capitala Baniei a fost mult mai atenta si a reușit să se impună în ambele câștigând astfel meciul.

Cu toate ca a pierdut, formația din Câmpia Turzii a fost in multe momente egala formației din Craiova, iar acum așteaptă cu nerabdare partida de sâmbătă cu Timisoara, de pe teren propriu.

Iată formația cu care a început CSM meciul de la Craiova:

Ciortea (cpt) - 9 pct, Vitelaru - 10 pct, Remes - 6 pct, Silvasan-Pasca- 5 pct, Badiceanu - 4 pct, Moisa și Hasmasan - liberi.

A mai intrat Camui.

Următorul meci pentru CSM Câmpia Turzii va fi sâmbătă 8 februarie, începând de la orele 18, atunci când in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din localitate va poposi CSU UV Timișoara.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator