fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

ariesul somesul

Arieșul Turda a pierdut astăzi, scor 1-2, partida amicală disputată împotriva celor de la Someșul Dej. Meciul s-a desfășurat pe terenul sintetic din cadrul Bazei Sportive Iclod.

Someșul a avut prima ocazie, în urma unei lovituri libere, însă tabela a rămas nemodificată.

Turdenii au deschis scorul, Cobârzan reușind să marcheze după ce a scăpat singur, în urma unei verticalizări. La doar patru minute după gol, David a reluat cu latul, o centrare venită de la Cimpoeșu, puțin pe lângă poartă. Atacantul turdean s-a și accidentat la această fază, fiind înlocuit cu Porim.

În minutul 36, dejenii au reușit să egaleze, în urma unei lovituri de colț.

Primele 20 de minute ale reprizei secunde au fost destul de anoste, fără mari ocazii la cele două porți. Abia în minutul 67, turdenii au pus în pericol poarta Someșului, Varodi reluând în blocaj, o centrare excelentă venită de la Chiș. După doar două minute, Dejul a făcut 2-1, Popa reușind să marcheze cu un șut de la marginea careului.

În minutul 83, Chiș a trimit o mingea în adâncime, iar de la marginea careului mare, Florin Dan a reluat cu capul, însă portarul Dejului a fost la post.

Ultima ocazie i-a aparținut lui Varodi, care în prelungirile partidei a șutat din interiorul careului, însă mingea a lovit blocajul.

S-a terminat 1-2 și Arieșul Turda va continua seria amicalelor, tot la Iclod, contra celor de la Gloria Bistrița, vineri, de la ora 14:00.

ARIEȘUL TURDA – SOMEȘUL DEJ 1-2 (Cobârzan 29` / Bogdan 36`, Popa 69`)

Arieșul Turda (prima repriză): Pop – Cimpoeșu, Sălăgean, Indreica, Fl. Dan, Ititiesc, Vescan, Bria, Salcău, David (Porim), Cobârzan

Arieșul Turda (repriza secundă): - Ursu – Chiș, Pârv, Cocoară, Marcu, Cimpoeșu (Ititesc), Savu, Fl. Dan, Varodi, Cobârzan (Salcău), Porim

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate