fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

ariesul mv suporter

Situația financiară de la Arieșul Mihai Viteazu încă nu s-a rezolvat, însă jucătorii rămân optimiști și continuă pregătirile pentru returul ce va debuta în luna martie.

Antrenorul unei echipe de juniori de la Arieșul Mihai Viteazu și antrenor secund la echipa de seniori, Sebastian Varga, a declarat: „Domnii consilieri nu ar trebui să mai facă atâta circ pe tema acestui proiect. Este un proiect spre binele comunei noastre. Sunt mulți copii din comună care practică acest sport și fără administrația locală nu putem  merge mai departe. Din ce am înțeles, domnul președinte vrea să scoată echipele din campionat, dacă nu se va vota bugetul. Părinții să stea liniștiți; eu sper că bugetul se va aloca și copiii vor veni în continuare la fotbal.”

Acesta a dorit să transmită și un mesaj consilierilor locali: „Cei care nu au copii sau nepoți implicați în sport, să îi trimită la sport, deoarece vor avea o dezvoltare foarte bună, iar pe lângă asta copiii vor avea șansa să reprezinte comuna.”

Antrenorul formației de seniori, Artur Podar, a declarat: „Nu pot avea o părere bună despre această decizie, dar nici nu vreau să comentez. Rămâne la latitudinea politică să decidă dacă pe viitor vor să mai aibă echipă în liga a patra. Nu cred că se va desființa clubul, cred că se merge prea departe din punctul acesta de vedere. Cred că vom duce la bun sfârșit acest campionat. Rolul nostru este să ne pregătim și mai puțin să comentăm deciziile celor din consiliul local.”

Vă reamintim că în ședința CL Mihai Viteazu din această săptămână consilieri local au votat împotriva proiectului de hotărâre prin care clubul urma să primească banii pentru acest an.

Citește și:

Consilierii din Mihai Viteazu nu mai dau bani la fotbal! (VIDEO)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate