fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

potaissa dobrogea

Potaissa Turda și Dobrogea Sud Constanța au terminat la egalitate, scor 28-28, partida desfășurată în sala „Gheorghe Barițiu” și care a contat pentru etapa a XV-a din Liga Zimbrilor.

Primele minute ale întâlnirii au fost extrem de echilibrate, cele două echipe alternând la conducere, fără ca vreuna dintre ele să se distanțeze la mai mult de un gol. Prima care a reușit acest lucru a fost Potaissa care s-a desprins la 8-6 (min 17), după golurile marcate de Ghiță și Thalmaier. Diferența pe tabelă s-a dublat, gazdele având patru goluri avans în minutul 24 (14-10). Au urmat apoi șase minute excelente pentru constănțeni, ajutați și de poartă, dar și de ratările turdenilor.

La pauză, scorul a fost egal, 15-15.

Jocul excelent al constănțenilor de pe finalul primei reprize a continuat și în partea secundă, aceștia distanțându-se și la patru goluri (21-25, min 48). Printre cei mai buni marcatori ai formației oaspete s-a numărat Ciprian Șandru, jucătorul care a evoluat șase luni pentru Turda.

Finalul de meci a fost unul extrem de încins, turdenii fiind nevoiți să riște cu o apărare avansată, om la om.

Încetul cu încetul, Potaissa a reușit să se apropie, iar Roland Thalmaier a reușit să egaleze când mai erau 20 de secunde de joc.

Constanța a avut atacul, însă aruncarea gruzinului Irakli Chikovani a lovit bara laterală a porții lui Irimuș.

Jucătorul meciului a fost Cristian Ghiță, care a reușit să marcheze de 13 ori.

S-a terminat 28-28 și Potaissa Turda așteaptă partida de la Timișoara, duminică, de la ora 17:00, în direct pe TurdaNews.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, a declarat: „Am început foarte bine partida, în minutul 20 aveam patru goluri, plus atacul. Apoi, inexplicabil au apărut greșelile neforțate și în loc să intrăm la pauză cu un avantaj de 5-6 goluri, am intrat la egalitate. Repriza a doua am început-o la fel cum am terminat-o pe prima și de acolo, Constanța a preluat conducerea, până pe finalul partidei. Am riscat, am ieșit cu trei jucători om la om și am reușit să egalăm. Meciul a fost echilibrat, rezultatul a fost echitabil și a fost un meci plăcut pentru public.”

Mihai Rohozneanu, Potaissa Turda: „Cred că este un rezultat echitabil. Bineînțeles că ne-am dorit victoria, dar dacă ne raportăm la repriza a doua, ei sunt cei care au avut prima șansă. Îmi doresc să revină și Marius cât mai repede, e colegul și prietenul meu și, cu siguranță, va fi un plus când va fi alături de noi. Este un campionat foarte echilibrat, exceptând Dinamo care anul acesta este mult peste, echipele sunt foarte apropiate valoric și orice rezultat este posibil.”

POTAISSA TURDA – DOBROGEA SUD 28-28 (13-13)

Potaissa Turda: Ghiță (13 goluri), Dragas (7), Thalmaier (4), Rohozneanu (3), Pop (1)

sursă foto: MARIUS ROMILĂ

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate