fbpx

Scrie un comentariu

ariesul antrenament

Arieșul Turda a susținut astăzi ultimul antrenament înaintea partidei de mâine, contra Universității Cluj Napoca.

La ședința de pregătire care s-a desfășurat pe terenul 2, au participat 26 de jucători. Printre ei s-au numărat doi jucători care au evoluat în sezonul 2018-2019 pentru Arieșul Turda, Paul Chiș și Valentin Lemnaru. Cei doi sunt extrem de aproape să ajungă înapoi sub comanda lui Constantin Olariu. De asemenea, a fost prezent și Horea Crișan (ultima dată la AFC Odorheiu Secuiesc), fundașul născut la Turda, fiind aproape și el de a semna cu Arieșul.

Antrenorul formației turdene, Constantin Olariu a vorbit despre partida de mâine, contra celor de la Universitatea Cluj: „Fiind la început de pregătire, ne dorim să creștem ca și potențial. E destul de greu, avem doar patru antrenamente. Universitatea a început mai repede, au deja un joc amical în picioare (n.r. 1-5 cu Debrecen), dar mergem acolo să ne îmbunătățim jocul. Să vedem cu arată lotul săptămâna viitoare și dacă trebuie să schimbăm ceva la așezarea echipei sau în plan tactic. Cam acestea sunt lucrurile pe care le urmărim; și să îmbunătățim când ajungem la un sistem de joc care ne convine.”

Referitor la posibilele reveniri la echipa turdeană, Olariu a declarat: „Lemnaru și Chiș și-au exprimat dorința să revină la clubul nostru, rămâne să se înțeleagă cu conducere. Din punctul meu de vedere, au fost doi jucători care și-au făcut treaba pe deplin, iar eu îi aștept cu brațele deschise.”

Tehnicianul turdean a vorbit și despre accidentații din lotul Arieșului: „David a revenit la antrenamente, mai acuză ceva dureri, dar trage așa cum este. Oltean este plecat să facă ceva recuperare, din ce am înțeles, în altă țară și cam astea sunt datele.”

Arieșul Turda va evolua mâine, de la ora 11:00, contra celor de la Universitatea Cluj, în prima partidă amicală din 2020. Partida se va desfășura pe terenul sintetic din Parcul Babeș.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator