fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

dans sportiv

Incepand de azi, Luni, 6 ianuarie Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda isi reia activitatea dupa acelasi program, la toate grupele, inclusiv la cursul de Zumba.  

Ca si noutati: incepand de Marti, 14 Ianuarie ora 20:30, va incepe un Curs de Dans destinat Adultilor, unde vom studia : vals, tango, bachata, salsa, reggae, dance line, hustle, jive, rock'n'roll si multe alte stiluri. Inscrieri se fac la sediul clubului sau la tel 0747074306.

Anul 2019 a fost un an greu pentru noi, un an in care am realizat multe:

- participari la peste 20 de competitii zonale, nationale, ranking si internationale, in care sportivii nostri au obtinut numeroase locuri fruntase, in urma carora unii au obtinut puncte, clasari,au promovat in clasa superioara, altii au obtinut cupe, medalii si diplome.

Si ca in orice sport, unii doar experienta.

- 2 perechi in Lotul National al Romaniei - standard si latino 6-9 ani prin Gherman Catalin - Onet Oana si standard prin Sarosi Rares - Crisan Maria
- participari la evenimente private sau organizate de Primaria Mun. Turda, spectacole organizate in cadrul scolilor turdene sau spectacole de caritate.
- realizarea unui Cantonament de pregatire in august, la Noul Sasesc, jud. Sibiu
- participarea la alte cantonamente de pregatire, organizate de alte cluburi din tara
- organizarea Cupei Potaissa - Ed. a 24-a la dans sportiv, in parteneriat cu Consiliul Local Turda, Primaria Turda si cu ajutorul unor sponsori vechi si de baza ai clubului nostru : CAA Turda, Salina Turda, Holcim SA si a altor sponsori inimosi.
- organizarea in cadrul clubului a unor ore deschise pentru parinti si bunici, a unor activitati de relaxare pentru sportivi.
- deschiderea oficiala a salii Coltul VESEL - sala cu dubla destinatie: de luni pana joi ore de dans, iar in weekend - petreceri pentru familii, copii.

Activitati pe care le desfasuram in anul 2020, in cadrul celor 2 sali:

- curs de dans pentru SPORTIVI
- curs de dans pentru INCEPATORI: Luni si Miercuri ora 16
- curs de dans pentru ADULTI : Marti ora 20:30 ( incepand din 14 ianuarie)
- DANSUL MIRILOR: curs privat, doar cu programare
- ZUMBA cu Alina
- petreceri pentru familii, onomastici pentru copii in sala Coltul VESEL - cu programare.

La final va uram tuturor sa aveti un an mai bun, mai linistit si mai rodnic, si va multumim pentru colaborarea frumoasa cu dvs! 

LA MULTI ANI!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator