fbpx

Scrie un comentariu

mihai onicas survivor

Fostul fotbalist al celor de la Sticla Arieșul Turda, Mihai Onicaș (29 ani), va fi prezent în emisiunea ”Survivor”, care se filmează în Republica Dominicană și va fi difuzată de postul Kanal D. Asta după ce el a plecat de la echipa din Turda, fiind nemulțumit de reacțiile spectatorilor.

„Este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere, și vreau ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă, așa cum eram când practicam sportul de performanță. Vreau să văd dacă pot rezista în condiții dificile. Nu îmi este teamă! Mă adaptez ușor atât la condiții grele, cât și la oameni noi. Știu să mă fac plăcut și să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistență, mai ales cea psihică”, a declarat acesta, potrivit Kanal D.

Cu toate acestea, Mihai Onicaș nu a făcut față atmosferei create de spectatorii turdeni, la meciurile de pe teren propriu, fiind la un pas de a se bate cu tatăl unui fotbalist turdean, care nu a mai prins echipa după promovarea în Liga 3. 

Onicaș a fost adus la Turda în vara anului 2018, alături de Vali Lemnaru, un alt jucător cu evoluții în prima ligă. Ei au fost transferați de la ”U” Cluj, dar ambii jucaseră înclusiv pentru FCSB/Steaua.

„Am venit pentru nea Oli (n.r Constantin Olariu) şi nea Gicu (n.r Gicu Tothăzan). Cu nea Oli am mai colaborat atunci când aveam 17 ani, era secundul domnului Gică Barbu la Deva şi cred că am o datorie faţă de dânşii. Eram un copil când am primit şansa să joc în Liga a II-a şi nea Oli chiar mă lua de acasă. Eu, personal, am vrut să renunţ la fotbal pentru că am fost foarte dezamăgit şi trist de ceea ce mi s-a întâmplat la Universitatea, dar pentru dânşii vreau să continui, să încercăm să facem o treabă frumoasă aici, să avem rezultate bune. Atât personal îmi doresc, cât şi pentru nea Oli, nea Gicu şi pentru ceilalţi colegi ai mei care au muncit să ajungă în Liga a III-a şi merită o şansă să demonstreze că au valoare şi să ajungă mai sus. Sunt mulţi jucători tineri şi, dacă tot au ales acest drum, merită mai mult. Chiar dacă anul trecut am evoluat pentru „U” Cluj în Liga a III-a, nu cred că sunt un jucător de Liga a III-a. Şi dacă mă trezesc noaptea în pat, după două luni de vacanţă, tot o să fac faţă, nu-i un nivel extraordinar. Cred că şi eu merit mai mult, şi nea Oli şi Vali şi băieţii merită să crească şi să ajungă la un nivel mai ridicat. Liga a III-a este doar o perioadă şi nu cred că vor fi probleme. Nu cred că mai am ce să demonstrez la Liga a III-a şi nici la Liga a II-a. Înainte să vin la Universitatea Cluj am jucat 24 de meciuri în Liga a II-a, am înscris 7 goluri”, a spus Mihai Onicaș, la conferința de presă în care era prezentat la Sticla Arieșul Turda.

Mihai Onicaș este legitimat, din ianuarie 2019, la Unirea Dej, în Liga 3, iar în jocul disputat la Turda, în toamna acestui an, a fost eliminat de pe teren.

Reality-ul se va filma în Republica Dominicană și îi va supune pe concurenți unor încercări teribile, la capătul cărora va exista un singur câștigător. În mijlocul naturii luxuriante, aceștia vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își găsească hrană și să conviețuiască sub ochii telespectatorilor. La finalul acestei experiențe ce le va testa abilitățile de adaptare, va există un singur câștigător.

Foto: Kanal D.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator