fbpx

2 Comentarii

adrian coman

Unul dintre antrenorii de la grupele de copii și juniori de la ACS Sticla Arieșul Turda, Adrian Coman, și-a dat demisia de la clubul turdean.

„Îmi este greu sa renunț la ceea ce am făcut în ultimii 5 ani jumătate, dar cred că tot ceea ce am făcut a fost cu pasiune și implicare din toate punctele de vedere. Sper că decizia luata să fie benefică atât pentru mine cât și pentru club. Pe această cale vreau să mulțumesc tuturor copiilor cu care am colaborat, părinților și colegilor. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc conducerii pentru sprijinul și încrederea acordată în tot acest timp.” a declarat Adrian Coman pentru TurdaNews

Adrian Coman și-a depus demisia, aceasta nefiind acceptată, deocamdată, de conducerea clubului turdean.

Tânărul antrenor turdean conducea grupele 2008 și 2013-2015.

Adrian Coman și-a explicat decizia și printr-o postare pe facebook:

După 11 ani in care am fost trup și suflet pentru fotbal, 11 ani în care am renunțat la multe activități pentru copii, multe vacanțe pierdute, antrenamente pe caniculă, pe ger sau ploi torențiale, multe meciuri spectaculoase câștigate cu acel grup foarte unit condus de fostul antrenor, Pintilie Viorel, pe care...cu această ocazie îl salut și îi urez multă sănătate.
Am fost nevoit să renunț la fotbal după un grav accident de mașină, după care doctorii mi-au interzis să mai practic sportul rege... adică ceea ce îmi curgea prin vene. A urmat o perioadă de recuperare și cu ajutorul lui Dumnezeu sunt sănătos TUN, și pot să-mi creez o viață frumoasă, după cum o am și acum. După o pauză de câțiva ani, departe de fotbal...dar în același timp aproape... Am primit o propunere de a pune umărul la formarea copiilor din cadrul clubului SPORT LINE TURDA ( actualul club ACS Sticla Arieșul Turda). Am acceptat asta în secunda 2!
In 18 MARTIE 2014 a început totul.
Când am început din nou să fiu 100% pentru fotbal...asta însemna de luni până vineri, vreo 6-7 ore petrecute pe terenul de fotbal alaturi de toate grupele și 2-3 meciuri în campionat pe parcursul weekend-ului.
SALARIUL: 250 LEI, primit în două tranșe ale lunii. Pentru mine era important că sunt în fotbal, sunt în iarbă și fac ceea ce îmi place...suma puțin conta... în fine.
Începând cu data de 18 DECEMBRIE 2019 am hotărât să mă opresc din ceea ce am făcut aproape 6 ani, dintre care ultimii 2 fiind un coșmar zi de zi. De ce spun coșmar când am terminat un campionat pe locul 3 în spatele forțelor județene cât și naționale CFR CLUJ și LUCEAFĂRUL CLUJ, nefiind un antrenor cu multe școli am reușit să îi pun la respect pe adversari (exemplu: meciul retur in deplasare împotriva viitoarei campioane naționale când în minutul 10 conduceam cu 1-0 după un contraatac ca la carte exersat la antrenament) toată săptămâna, eram cu grupa 2004-2005. Cu această ocazie îi salut pe foștii mei elevi) iar acum plec lăsând grupa 2008 și grupa de pitici 2013-2014-2015...o grupa de 2008 cu care am obținut un loc 4 la turneul organizat de CFR CLUJ (finală mică pierdută împotriva celor de la UTA ARAD) și un loc 3 la un turneu disputat la Luduș, să nu mai spunem de puternicul turneu de la Bucuresti, unde copii câștigă singurul joc pe Arena Națională cu un scor sec la 0.Asta fiind după 1 an petrecut lângă acești copii minunați.
Revenim la subiectul principal, în ultimii 2 ani unii colegi și iubitori ai fotbalului care frecventează stadionul spuneau și susțin și acum că eram "papagalul conducerii" pentru că așa dădeam de înțeles ( după cum am aflat de la o persoană, nu dau numele!).
Orice început are și un sfârșit, dragii mei. Mi-au ajuns până peste cap toate răutățile...așa că acum nu mai aveți în subiecte numele meu.
Am făcut asta nu pentru a juca teatru, am făcut asta pentru că am CARACTER.”

Rămâne de văzut ce soluții vor găsi conducătorii clubului turdean, în cazul în care (foarte probabil) Adrian Coman nu va mai continua la Arieșul Turda.

sursă foto: arhivă personală Adrian Coman

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Anca · 12:31 24.12.2019
    E o veste tristă, păcat că nu s-a gasit o soluție pentru un om dedicat! Copiii îl îndrăgesc mult pe domnul antrenor! Noi, Tudor vă mulțumim pentru tot și încă sperăm că lucrurile se vor îndrepta. Sărbători fericite!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mihaela Andrea · 13:38 27.12.2019
    Mare păcat. Răutăți de astea sunt peste tot. Este foarte îndrăgit de către copiii care vin cu placere la antrenamente.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator