fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ucluj csmct

Final de tur incheiat cu o infrangere pentru CSM Campia Turzii, care in aceasta dupa-amiaza a pierdut cu scorul de 0-3 (18-25; 23-25; 22-25) in deplasare cu Universitatea Cluj-Napoca. Cu toate ca au pierdut, voleibalistii CSM-ului pot sa fie nemultumiti de faptul ca au avut meciul in mana, doar ca problemele din ultima perioda si-au pus amprenta asupra concentrarii acestor in meci, iar lucrul acesta i-a costat.

Doar in primul set gazdele au fost mai bune, in timp ce in setul doi si trei, echipa din Campia Turzii a condus de fiecare data si a avut un avantaj de cinci puncte pe tabela de marcaj, dar inexplicabil caderea a venit pe finalul seturilor.

Pentru CSM urmeaza o scurta vacanta, dupa care voleibalistii se vor intoarce la antrenamente si se vor pregati pentru prima etapa din retur, care se va juca pe 11 ianuarie 2020, data la care se vor deplasa pe terenul celor de la Unirea Dej.

Antrenorul-jucator de la CSM, Marius Ciortea, a inceput partida de la Cluj-Napoca cu urmatoarea formatie: Vitelaru, Moisa, Kis, Giachetta, Silvasan-Pasca, Ciortea (cpt) si Camui-libero. Pe parcursul meciului au mai intrat Badiceanu si Tarta.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate