fbpx

 
 
Scrie un comentariu

turda mures

CS Volei Turda a pierdut astăzi, scor 1-3, pe teren propriu, contra celor de la CSU Oradea, într-o partidă ce a contat pentru etapa a VIII-a, din cadrul Diviziei A2, seria Vest.

Gazdele un pierdut un prim set destul de echilibrat (21-25), pentru ca în setul doi să nu aibă probleme în fața orădencelor (25-14). Totuși, următoarele două seturi au fost la discreția bihorencelor.

S-a terminat 1-3 și CS Volei Turda rămâne pe locul 4 al clasamentului.

La finalul partidei, coordonatoarea proiectului de la Turda, Cristina Pîrv, ne-a declarat: „Când pierzi e greu să vorbești, dar analizând tot campionatul și dăruirea fetelor, a fost un an bun, dar tot timpul e loc de mai bine. Astăzi, „le-am ajutat” pe orădence să câștige, am făcut multe greșeli individuale și se vede experiența celor de la Oradea. Noi am jucat cu fete de la „speranțe” sau cadete. În general, mi-a plăcut creșterea echipei de la începutul campionatului. Am câștigat la Sighet, un set în care am fost conduse la 18, am câștigat două seturi la Mureș, unde gazdele nu mai pierduseră de doi ani. În ianuarie vor reveni și jucătoarele care nu au avut drept de joc, și vrem să mai aducem două jucătoare, ca să mai întărim lotul. Vrem să luăm totul pas cu pas.”

Campionatul Diviziei A2 se va relua pe 18 ianuarie.

CS VOLEI TURDA – CSU ORADEA 1-3 (21-25; 25-14; 15-25; 20-25)

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate