fbpx

Icon Scrie un comentariu

csmct ucluj

Voleibalistii de la CSM Campia Turzii intalnesc, in ultima etapa a turului Divizei A1, intr-o partida ce se doreste a fi un "derby" judetean, formatia Universitatea Cluj-Napoca. Meciul se va juca sambata 14 decembrie incepand cu orele 15.30, in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Chiar daca in acest moment formatia CSM-ului nu are decat un singur punct in clasament si este vazuta ca si o victima sigura in meciul cu "studentii" clujeni, situatia din teren va fi cu totul alta, jucatorii din Campia Turzii vor incerca sa faca un joc bun si sa se intoarca cu puncte din aceasta deplasare.

De partea cealalta, formatia clujeana va incerca sa castige aceasta intalnire mai ales ca rezultatele din meciurile din editia trecuta cu formatia CSM Campia Turzii este unul nefavorabil, deoarece echipa condusa in acest moment de Marius Ciortea are 3 victorii din 4 meciuri jucate impotriva Universitati Cluj.

Pentru partida de la Cluj-Napoca, antrenorul-jucator de la CSM, Marius Ciortea, se va baza pe urmatorul lot de jucatori: Moisa George, Vitelaru Ciprian, Tarta Mihai, Kis Gabriel, Hasmasan Dorian, Ghimes Doru, Camui Paul, Badiceanu Lucian, Giachetta Franco, Silvasan-Pasca Dan si Remes Dan.

Meciul dintre cele doua formatii va fi arbitrat de o brigada din Baia Mare, formata din A1 Luputan Razvan si A2 Borota Sebastian, in timp ce observator delegat din partea FRV va fi chiar presedintele federatiei, domnul Visan Gheorghe.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator