fbpx
Scrie un comentariu

csm potaissa

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 26-30, pe terenul celor de la CSM București, într-o partidă ce a contat pentru etapa a XIV-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

Avantajate, din punct de vedere fizic, de faptul că nu au evoluat în Cupă, gazdele au început mai bine jocul și după 8 minute deja aveau patru goluri avans (5-1). La jumătatea reprizei diferența era și mai mare (8-3, min 15).

Turdenii au început să forțeze și au început să reducă din diferență. A urmat o perioadă în care Turda a marcat de patru consecutiv și a trecut în avantaj pe tabelă (10-11, min 27). Totuși, finalul reprizei le-a aparținut celor de la CSM București, care au încheiat prima repriză în avans (14-12).

CSM-ul a mai marcat de două ori în debutul părții secunde și diferența de patru goluri s-a refăcut (16-12, min 36). Până la finalul meciului jocul a fost unul echilibrat, CSM-ul menținând constantă diferența de patru goluri.

Pentru Potaissa Turda urmează o nouă partidă în deplasare (a patra la rând), tot în București, contra celor de la Dinamo, în Cupa României (duminică, ora 15:30).

CSM BUCUREȘTI – POTAISSA TURDA 30-26 (14-12)

Potaissa Turda: Ghiță (6 goluri), Szoke (6), Thalmaier (3), Terzic (3), Talas (2), Pavel (2), Cîntec (1), Iancu (1), Rohozneanu (1), Savic (1)

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator