fbpx

Icon Scrie un comentariu

memorialul legendelor

In weekendul 14-15 decembrie 2019, Asociatia Liberalism Pentru Comunitate in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Campia Turzii, organizeaza in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii, turneul de fotbal caritabil "MEMORIALUL LEGENDELOR".

Evenimentul este organizat in amintirea unor antrenori si jucatori titrati pe care i-a avut Campia Turzii, iar cu aceasta ocazie vor fi comemorati si omagiati cei care au insemnat ceva pentru fotbalul local, respectiv Craciun, Fodor, Jac, Muresan, Voroneanu si Komuves.

Suma de bani care se va strange la acest turneu caritabil va fi donata fostului mare arbitru international de fotbal, originar din Campia Turzii, dr. Dan Dragos Craciun, caruia din cauza unor probleme grave de sanatate i-a fost amputat un picior, iar acum are nevoie de o proteza.

Taxa de participare la acest turneu este de minim 250 ron/echipa.

Ajuns la 66 de ani, Dan Dragoș Crăciun, fost arbitru în primul eșalon fotbalistic din România, trece prin momente cumplite, având de ceva timp un picior amputat. 

Cu 129 de jocuri arbitrate în fosta Divizia A, între 1991 şi 1998, Dan Dragoș Crăciun este și fost observator pentru arbitri la meciurile din Liga I, dar şi ex-medic al echipei naţionale U-18. Pasiunea pentru fotbal a moștenit-o de la tatăl și de la unchiul său, Crăciun și Felecan IV, foști jucători la Universitatea Cluj și Metalul Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator