fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

volei cupa

Pauza in campionatul Diviziei A1, la volei masculin, la sfarsitul acestei saptamani, deoarece o parte din echipele din campionat vor juca in faza a I-a din Cupa Romaniei, editia 2019-2020. Astfel, voleibalistii de la CSM Campia Turzii se vor deplasa la Buzau, acolo unde duminica 24 noiembrie incepand cu orele 13, vor juca cu cei de la SCM Gloria Buzau.

Chiar daca parcursul din Cupa Romaniei nu este unul din obiectivele pe care le au cei de la CSM, acestia vor incerca sa castige acesta intalnire si sa se califice mai departe in competitie.

Pentru meciul de la Buzau, antrenorul-jucator al CSM-ului, Marius Ciortea, va deplasa urmatorul lot de jucatori: Moisa George, Vitelaru Ciprian, Tarta Mihai, Kis Gabriel, Camui Paul, Badiceanu Lucian, Giachetta Franco, Remes Dan si Silvasan-Pasca Dan.

Meciul dintre cele doua formatii se va juca in Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" si va fi condus de o brigada de arbitrii formata din A1 Arbunea Tudorel (Braila) si A2 Puni Alexandru-Rares (Iasi), in timp ce observator delegat din partea FRV va fi Stefan Dorin (Bucuresti).

Restul meciurilor din aceasta faza este urmatorul:

CSA Steaua Bucuresti  -  CS Stiinta Explorari Baia Mare

CS Unirea Dej  -  CS Universitatea Cluj-Napoca

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator