m install
petlinii
nello construct

Handbal, Liga Zimbrilor: Potaissa Turda a pierdut la Făgăraș (vezi VIDEO cu finalul de coșmar)

floris

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 29-30, pe terenul celor de la CSM Făgăraș, într-o partidă ce a contat pentru etapa a XI-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

Făgărașul a deschis scorul, iar Turda a trecut prima dată în avantaj în minutul 6 (2-3). Gazdele au avut o perioadă bună de joc și s-au distanțat la trei goluri (9-6, min 18). Răzvan Mateoniu a văzut cartonașul roșu în minutul 20, după o intrare asupra lui Thalmaier. Potaissa a reușit să revină și cele două echipe au alternat la conducerea jocului până la pauză, iar la cabine s-a intrat la egalitate, scor 14-14.

Potaissa a început perfect repriza secundă și s-a distanțat la trei goluri după primele 10 minute (17-20). Gazdele au reușit să echilibreze partida, iar diferența s-a menținut până pe final de meci. În minutul 54, Potaissa era în avantaj, scor 26-29. A urmat apoi o perioadă excelentă pentru gazde, care au reușit să marcheze de patru ori fără să primească gol, reușind astfel să câștige partide.

S-a terminat 30-29 pentru CSM Făgăraș, iar Potaissa așteptă partida de pe teren propriu, contra celor de la TENAX Dobele, din Cupa Challenge. Meciul cu letonii va fi transmis în direct pe TurdaNews, duminică, începând cu ora 18:00.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, a declarat: „Nu e vorba doar de finalul meciului; nu am fost concentrați la Făgăraș, având în vedere că noi eram pe locul 2, iar ei pe locul 12. Și-au dorit mai mult victoria decât noi. Am avut pe final de meci trei goluri avans, și deși avem jucători mai experimentați, nu am reușit să gestionăm finalul, ei marcând de patru ori consecutiv. Duminică e un meci la care trebuie să fim atenți ca să reușim să ne calificăm în primăvara europeană. Așteptăm publicul în sala Gheorghe Barițiu și încercăm să reparăm greșeala făcută astăzi.”

CSM FĂGĂRAȘ – POTAISSA TURDA 30-29 (14-14)

Potaissa Turda: Thalmaier (7), Ghiță (6). Terzic (4), Pavel (3), Pop (2), Talas (2). Cîntec (1), Szoke (1), Savic (1), Rohozneanu (1), Șandru (1).

Turdenii nu au dat gol în ultimele 6 minute! Era 26-29 în minutul 54! Apoi 29-29 în minutul 56! Și în 4 minute s-a dat un singur gol: golul victoriei gazdelor!

Meciul a fost transmis LIVE VIDEO de TurdaNews, având o audiență de 1.400 de persoane, cu un maxim de 368 de persoane simultan!

live fagaras

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: