fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

apis ct

Cu ocazia Zilei Drepturilor Copilului, Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS organizează campionatul de fotbal „Am dreptul să fiu campion”. Aceasta va avea loc la Sala Sporturilor Ioan Stanatiev din Câmpia Turzii, vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 10:00.

 

Echipele participante fac parte din proiectul Mai bine pentru toți, proiect derulat cu scopul promovării educației pentru sănătate. În cadrul acestei inițiative, copii și părinți din comunitățile rurale ale județului Cluj au parte de sesiuni informative pe teme precum sănătatea familiei, prevenție, stiluri de viață și comportamente de consum. De asemenea, copiii din comunitățile vizate vor beneficia de  activități recreative, tabere și consiliere.

De ce APIS desfășoară acest proiect?

Deoarece în Româia 1,4 milioane de copii sunt afectați de sărăcie, 380 000 de copii cu vârste între 3 și 17 ani nu urmau nicio formă de învățământ la începutul anului 2017, 38,1% dintre copii se află în risc de excluziune socială, iar 1/5 copii sub 6 ani trăiesc în condiții de deprivare materială severă, conform Eurostat și CNASR.

Proiectul Mai bine pentru toți și-a desfășurat deja o serie de activități în comunele Poieni, Sărmașu, Cămărașu, Florești, Viișoara și în comunitățile Poiana și Teclu din Turda, dar și comunitatea Icar din Câmpia Turzii.

Proiectul Mai bine pentru toți este derulat de Asociația Pentru Incluziune Socială și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin runda a II-a de finanțare.

Vă așteptăm cu drag!

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator