fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

victoriaviisoara iclod

Victoria Viisoara da lovitura in etapa a 11-a, dupa ce castiga in deplasare cu scorul de 3-2 (1-0), pe terenul unei formatii puternice, respectiv Unirea Iclod. Partida jucata pe terenul de fotbal al cochetei Baze Sportive din Iclod a fost una echilibrata, dar cu o echipa viisoreana care a fost tot timpul echipa ce a condus pe tabela de marcaj.

Dupa ce atacantul echipei din Viisoara, Moldovan Sebastian, a deschis scorul in minutul 25, gol care a consfintit scorul la pauza, echipa din Iclod reuseste dupa pauza sa egaleze rapid in minutul 49. Bucuria a fost de scurta durata, deoarece odata pusa mingea la mijlocul terenului ca jocul sa fie reluat, Puczi ii paseaza scurt aceluiasi Moldovan Sebastian, care trimite mingea de la mijlocul terenului cu o "torpila" direct in vinclul echipei din Iclod si in minutul 50 scorul era de 2-1 pentru formatia din Viisoara.

Pe final gazdele reusesc din nou sa egaleze, doar ca vine minutul 88 si celalat atacant viisorean, Puczi, reuseste sa inscrie golul decisiv cu care echipa din Viisoara s-a intors acasa cu toate cele trei puncte.

Dupa succesul obtinut astazi, Victoria Viisoara urca pe locul 9 cu 13 puncte acumulate si asteapta cu mare interes partida din etapa viitoare, cand la Viisoara poposeste Sporting Apahida.

Antrenorul Gabriel Mocean a inceput partida cu urmatoarea formatie: Mihasan - Baciu, Covaci, Mocan, Tritean, Galea, Lingurar, Muresan, Herteg, Puczi, Moldovan.S. Au mai intrat pe parcursul jocului: Ciungan.A, Rus.M, Balint, Petrovan.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator