fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

centura transilvaniei

S-a încheiat competiția Centura Transilvaniei, care a avut loc la Cluj-Napoca, în prezența a peste 100 de pugiliști din țară, de la 30 de cluburi, la care s-a mai adăugat și un club din Serbia. Din zona Turzii s-au prezentat la competiție sportivi de la CS Florin Bordi Turda, CSM Câmpia Turzii și AGM Ring Box Câmpia Turzii.

 

CS Florin Bordi din Turda a obținut 2 locuri I și 2 locuri II la această competiție: Varga David locul I la categoria 40 kg (12 ani), Lăcătuș Denis locul II la categoria 48 kg cadeți, Szakaci Antonio locul II la categoria 46 kg juniori, Crișan Alin locul I la categoria 57 kg (împotriva unui adversar din Serbia).

„Sunt mulțumit de evoluția elevilor mei deoarece a fost o gală internațională și grea cu foarte mulți pugiliști de valoare. Dar anul acesta am avut un an cu roade, s-au adus de către pugiliștii turdeni 11 medalii importante din care una europeană. Ne mândrim cu reușitele noastre. Sper ca pe viitor să fim și noi înteleși și admirați, nu suntem bătăuși ci suntem o disciplină ca și oricare altă disciplină sportivă. Vreau pe această cale să mulțumesc conducerii  primăriei noastre și consiliului local pentru că se uita și la noi. Mulțumesc conducerii de la Compania de Apă Arieș Turda pentru sprijin. Și totodată celor doi doctori cu suflet mare Vasile Grumaz și Flaviu Cucezan care consultă boxiorii gratis și au ajutat cu analize gratuite”, a declarat antrenorul Florin Bordi, citat de Ziarul 21.

Clubul AGM Box Ring Câmpia Turzii a obținut tot 2 locuri I și 2 locuri II: Bândulă Iosif 52 kg (cadeți) - locul I, Cosma Casian 48 kg (juniori) - locul I, Tincus Raul - locul II și Bere Mirel - locul II.

„A fost o competiție grea, în care s-au aliniat cluburi din țară și străinătate și în continuare ne numărăm printre cele mai tari cluburi din țară. Vineri au fost meciuri bine, Bândulă Iosif și Cosma Casian și-au asigurat 2 locuri în finală și au adus 2 centuri la Câmpia Turzii. În continuare ne confruntăm cu greutăți dar mergem înainte și facem lucruri frumoase alături de tatăl meu.”, a declarat tehnicianul Daniel Dondoci, pentru aceeași sursă.

În fine, clubul CSM Câmpia Turzii consideră că a fost ”furat” la această competiție, antrenorul Florin Ionuț aducând acuzații grave organizatorilor și celor care au arbitrat.

“M-am saturat sa fiu furat la competitii si sa imi fie sportivii batjocoriti de un delegat general care n-a urcat in ring in viata lui. (...) 

Dupa 3 reprize in care Cosmin efectiv l-a calarit pe sportivul bihorean, delegatul general si arbitrii au dat meciul celuilalt sportiv.

Delegatul general este un individ din Targu Mures, care n-a facut box o zi in viata lui, dar este tinut in brate de Vasile Catea, presedintele FR Box. Are o problema personala cu mine, nu e prima data cand ma fura, dar daca are un ac impotriva mea, nu e normal sa sufere sportivii.”, a spus Florin Ionuț, citat de RefleqtMedia, cu referire la finala disputată de Cosmin Bisioc (CSM Câmpia Turzii) împotriva unui sportiv de la Crișul Oradea.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator