fbpx

Scrie un comentariu

dobele potaissa

Potaissa Turda s-a impus astăzi, scor 38-35, pe terenul celor de la ZRHK TENAX Dobele, într-o partidă ce a contat pentru turul III al Cupei Challenge.

 

Chiar dacă letonii au marcat primii, formația turdeană a început excelent partida și după primele 10 minute deja avea cinci goluri avantaj (2-7). Letonii au început să revină și s-au apropiat la un singur gol (10-11, min 20). Până la pauză, echipa turdeană a reușit să mai „adauge” două goluri la diferența de pe tabelă.

Meciul a fost o adevărată sărbătoare pentru letoni, care la pauza partidei au organizat diferite concursuri pentru suporteri.

Repriza a doua nu a fost diferită față de prima. Letonii au „ținut” aproape, însă nu au reușit niciodată să egaleze, chiar dacă s-au apropiat și la un gol.

Alexandru Ghivil a fost numit jucătorul partidei, desfășurată în sala din Dobele.

Returul se va disputa la Turda, duminica viitoare, începând cu ora 18:00 și va fi transmis în direct pe TurdaNews.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, a declarat: „Calificarea se joacă în ambele manșe. Într-adevăr este o victorie importantă, am reușit să terminăm meciul așa cum ne-am propus, cu o victorie și fără jucători accidentați. Principalul nostru gând este meciul de la Făgăraș de joi seara.”

Pivotul turdenilor, Dragoș Iancu, a declarat: „Calificarea se mai joacă, totul este posibil. Este foarte bine că am câștigat la trei goluri. A fost deplasare lungă, dar am gestionat-o bine și asta s-a văzut pe tabelă. Sperăm să câștigăm și în meciul retur de acasă. Ne dorim să câștigăm și la Făgăraș, vrem cele trei puncte, pentru a rămâne în fruntea clasamentului și duminică o nouă victorie în fața suporterilor.”

Jucătorul meciului, Alexandru Ghivil, a declarat: „Sunt foarte bucuros de această victorie și sunt mândru de băieți și mă bucur că i-am putut ajuta. Orice e posibil la Turda, dar ne vom pregăti și mai bine tocmai pentru a nu fi loc de surprize. E un program încărcat, dar ne vom mobiliza și sperăm să iasă lucrurile cât de bine se poate.”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator