fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

dobele potaissa

Potaissa Turda s-a impus astăzi, scor 38-35, pe terenul celor de la ZRHK TENAX Dobele, într-o partidă ce a contat pentru turul III al Cupei Challenge.

 

Chiar dacă letonii au marcat primii, formația turdeană a început excelent partida și după primele 10 minute deja avea cinci goluri avantaj (2-7). Letonii au început să revină și s-au apropiat la un singur gol (10-11, min 20). Până la pauză, echipa turdeană a reușit să mai „adauge” două goluri la diferența de pe tabelă.

Meciul a fost o adevărată sărbătoare pentru letoni, care la pauza partidei au organizat diferite concursuri pentru suporteri.

Repriza a doua nu a fost diferită față de prima. Letonii au „ținut” aproape, însă nu au reușit niciodată să egaleze, chiar dacă s-au apropiat și la un gol.

Alexandru Ghivil a fost numit jucătorul partidei, desfășurată în sala din Dobele.

Returul se va disputa la Turda, duminica viitoare, începând cu ora 18:00 și va fi transmis în direct pe TurdaNews.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, a declarat: „Calificarea se joacă în ambele manșe. Într-adevăr este o victorie importantă, am reușit să terminăm meciul așa cum ne-am propus, cu o victorie și fără jucători accidentați. Principalul nostru gând este meciul de la Făgăraș de joi seara.”

Pivotul turdenilor, Dragoș Iancu, a declarat: „Calificarea se mai joacă, totul este posibil. Este foarte bine că am câștigat la trei goluri. A fost deplasare lungă, dar am gestionat-o bine și asta s-a văzut pe tabelă. Sperăm să câștigăm și în meciul retur de acasă. Ne dorim să câștigăm și la Făgăraș, vrem cele trei puncte, pentru a rămâne în fruntea clasamentului și duminică o nouă victorie în fața suporterilor.”

Jucătorul meciului, Alexandru Ghivil, a declarat: „Sunt foarte bucuros de această victorie și sunt mândru de băieți și mă bucur că i-am putut ajuta. Orice e posibil la Turda, dar ne vom pregăti și mai bine tocmai pentru a nu fi loc de surprize. E un program încărcat, dar ne vom mobiliza și sperăm să iasă lucrurile cât de bine se poate.”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator