fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

csmct neprezentare fotbal

Staff-ul tehnic împreună cu jucătorii echipei de fotbal CSM Câmpia Turzii, care activează în Liga 4, au anunțat în urmă cu puțin timp că au luat decizia de a nu face deplasarea la Victoria Cluj, într-un meci care conta pentru etapa 11. Decizia a fost luată ”pentru a trage un semnal de alarmă”, iar   oficialii clubului au transmis că ”ne asumăm cu bune și cu rele decizia noastră de astăzi”.

 

Conform Regulamentului, echipa din Câmpia Turzii ar putea fi sancționată de AJF Cluj pentru această decizie.

”Staff-ul tehnic impreuna cu jucatorii au luat decizia de a nu face deplasarea pentru meciul cu Victoria Cluj. Am luat aceasta decizie pentru a trage un semnal de alarma pentru situatia critica in care se “scalda” fotbalul de multa vreme in Campia Turzii.

Autoritatile locale si conducerea clubului au obligatia de a gasi solutiile optime pentru salvarea sportului si a fotbalului din Campia Turzii.

Situatia sportului, a fotbalului “sportul rege” trebuie sa fie o prioritate locala, nationala si personala pentru fiecare din noi, pentru o societate mai sanatoasa in primul rand.

Cu respect pentru fenomenul fotbalistic si echipa Victoria Cluj ne asumam cu bune si cu rele decizia noastra de astazi.”, se precizează pe pagina de Facebook a echipei CSM Câmpia Turzii.

Situația sportului din Câmpia Turzii, care trece prin momente dificile, a fost prezentată de TurdaNews, în urmă cu câteva zile.

Citește și:

Sportul din Câmpia Turzii, în pragul colapsului! Finanțare respinsă pentru CSM Câmpia Turzii! (UPDATE)

Pe de altă parte, ”gurile rele” zic că oficialii clubului au ales momentul acestei deplasări din cauză că le era frică de o înfrângere usturătoare la Victoria Cluj, echipă aflată pe primele locuri în Liga 4. Conform acelorași ”voci”, echipa fraților Pintilie va intra pe teren în jocul cu Unirea Tritenii de Jos (echipă aflată pe ultimul loc, cu o medie de 6 goluri primite pe meci), care se va desfășura etapa viitoare, pentru că are ocazia de a-și trece în cont o victorie mai concludentă, în condițiile în care adversarii nu au folosit azi, într-un joc pe teren propriu, decât 7 jucători!

Până acum, CSM Câmpia Turzii nu a reușit decât 3 victorii în actuala ediție de campionat, fiind pe locul 9 în clasament, din 11 meciuri, dintre care 1 a fost obținută la ”masa verde” (în teren au pierdut jocul cu echipa aflată pe locul 11), iar celelalte 2 au fost victorii la limită, 1-0, obținute în fața unor echipe mai slab cotate, respectiv CFR Dej (locul 12 din 14) și Viitorul Gârbău (locul 13).

csmct neprezentare

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator