fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

mv gherla

Debut bun de partidă pentru elevii lui Artur Podar, care în primul sfert de oră au reușit să trimită mingea în bara porții echipei gazdă.

 

Olimpicii, amenintați de de bara oaspeților, au echilibrat jocul și au reușit să deschidă scorul în minutul 25.

Bucuria gazdelor a durat pînă în minutul 37, cândd Alin Cîțcăuan a restabilit egalitatea. Cu 1-1 pe tabelă au intrat cele două echipe la cabine.

În partea secundă, ambele formații și-au creat ocazii de gol, numai că niciuna nu a reușit să marcheze. Totuși, zeița Fortuna a surâs gazdelor, care la ultima lovitură de la colțul terenului, au reușit să marcheze golul victoriei.

În opinia tuturor celor prezenți la acest joc, un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

Artur Podar a folosit echipa: Barta - Mercean, V.Popa, Buglea, R.Moldovan, Crișan, Hidișan, Kiesz, Cîțcăuan, Mariș, Pîrțilă. Pe foaia de joc au mai fost trecuți: Mârzan, Mureșan, Zbîncă, Varga și Silaghi.

Într-un alt joc al etapei 11, confruntarea dintre Unirea Tritenii de Jos și Someșul Dej s-a încheiat după... 11 minute!

Gazdele nu au reușit să intre în teren decât cu 7 jucători, iar oaspeții au înscris 3 goluri până în minutul 9. În minutul 10, un jucător al gazdelor s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul, iar din acest motiv centralul întâlnirii a fost nevoit să pună capăt meciului, care va fi omologat în favoarea oaspeților, cu 0-3.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator