fbpx
Icon Scrie un comentariu

sticla unireadej

Sticla Arieșul Turda a remizat pe propriul teren, scor 1-1, cu Unirea Dej, într-un joc care a contat pentru etapa 13 din Liga 3 de fotbal. Turdenii au deschis scorul dintr-un penalty la o fază rar întâlnită, prin Dan Florin (min. 73), iar oaspeții au egalat în minutul 87, cu un șut dintr-un unghi imposibil al lui Florin Blaj, la o fază 2 contra 7.

După o primă repriză destul de anostă, lipsită de faze de poartă, confruntarea s-a tranșat în ultimele 20 de minute ale partidei.

Mai întâi, în minutul 71 a fost o fază cum rar se poate vedea pe un stadion de fotbal, care s-a finalizat cu un penalty acordat turdenilor. La o pătrundere a lui Cobârzan, urmează un duel la marginea careului cu Kereki, Cobărzan cade, centralul lasă jocul să continue, însă din tribună s-a auzit un fluier, care l-a derutat pe fundașul dejenilor, Zaharia, care a luat mingea în mână, iar arbitrul a dictat penalty pentru... henț în careu! Penalty-ul a fost transformat cu precizie de Florin Dan și turdenii au trecut în avantaj.

După alte vreo două ocazii la poarta lui Farcaș, turdenii au un avantaj numeric pe teren, după eliminarea lui Mihai Onicaș, pentru 2 galbene (min. 80). Meciul putea fi tranșat decisiv în minutul 83, la o pătrundere a tânărului Băețan, însă acesta a ezitat să șuteze la poartă, deși era destul de liber, iar pasa spre Dan Florin a fost anticipată de defensiva oaspeților, care au reușit să blocheze șutul la poartă, in extremis.

Și cum ”în fotbal ocaziile de răzbună”, dejenii au marcat în minutul 87, prin Florin Blaj, cu un șut dintr-un unghi imposibil. Ba mai mult, la un contraatac, oaspeții puteau da lovitura de grație în minutul 89, fiind la un pas de 1-2.

Antrenorul Costică Olariu a folosit echipa: Rareș Pop - Damian Cimpoeșu, Virgil Cocoară, Florin Cordoș, Valentin Marcu - Marius Cobârzan (88, Marius Porim), Răzvan Selegean (46, Cristian Paleoca), Alexandru Savu, Daniel Bria (62, Sebastian Salcău) - Florin Dan, Bogdan Varodi (82, Alexandru Băețan).

S-a terminat 1-1 și turdenii au șanse să-și păstreze locul 4 în clasament și după această etapă.

UPDATE:

Conform paginii de Facebook a clubului Sticla Arieșul Turda (https://www.facebook.com/sticlaariesulturda/), din cei 15 jucători utilizați, 11 jucători au avut vârsta de maxim 22 de ani!
Astfel:
- 2 jucători de 22 de ani
- 2 jucători de 21 de ani
- 3 jucători de 20 de ani
- 3 jucători de 19 de ani
- 1 jucător de 17 de ani

Vezi mai jos video-rezumatul jocului:

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator