fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

turda dobele

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 17:00, contra letonilor de la ZRHK TENAX Dobele, în manșa tur a turului III al Cupei Challenge.

Meciul se va disputa în sala „Sports Centre” din Dobele, o sală de aproximativ 700 de locuri, într-un oraș cu 11.000 de locuitori.

Înaintea antrenamentului oficial, jucătorul Potaissei Turda, Cristi Ghiță, a declarat: „I-am văzut de mai multe ori pe letoni, nu sunt o echipă rea, au jucători care au evoluat și în Bundesliga. Știm ce joc practică, suntem pregătiți, am venit aici să rezolvăm calificarea încă din primul tur.”

Antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, a declarat: „Ne așteptăm să nu fie un meci ușor mâine. Ei nu au dorit să joace ambele meciuri la Turda, motivele sunt clare. Din câte am înțeles, toate biletele au fost epuizate. Noi am vizionat câteva meciuri, sunt o echipă bună, au eliminat Dudelange în runda precedentă. Am mare încredere în băieți, suntem toți și când nu avem accidentați, suntem o forță.”

Președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, a declarat: „Va fi un joc pe care ei îl vor desfășura în viteză, vor încerca să profite de schimbările pe care le vom face pe apărare și vor încerca să forțeze pe faza a doua. Ne-am pregătit pentru aceste aspecte, va fi un meci echilibrat, aici într-o sală care se anunță arhiplină.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Finlanda, formată din Miro Korja și Christopher Metsamaki. Observator din partea EHF va fi estonianul Toivo Jarv.

Meciul retur dintre Potaissa Turda și TENAX Dobele (duminica viitoare, ora 18:00) va fi transmis în direct pe TurdaNews.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator